Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthat örökké egy megbántásokkal, veszekedésekkel, sérelmekkel teli kapcsolat?
Nem tarthat örökké, mert közben majd valamelyikőtöknek megjön az esze, és rájöttök, hogy mindketten jobbat érdemeltek a másiknál.
Nem vagytok egymáshoz valók, vagy csak kiégett a kapcsolatotok.
Ha felülemelkedtek a sérelmeken, megbeszélitek a problémákat, megpróbáljátok megérteni és elfogadni a másik álláspontját, érzéseit, akkor igen.
Persze akkor is, ha ezt nem teszitek meg és végigszenvedtek egy életet egymás mellett.
Vagy külön is mehettek.
Szia!
Nem tudom fiu vagy-e vagy lány de a leveledből ítélve lány!
Nem tudom a megbántás nállad mit jelent, de Én helyedben leülnék vele és megbeszélném, hogy mik voltak a sérelmek és ha Ő ezt be is valja hogy nem törődött, foglalkozott, beszélt veled kellő tisztelettel akkor még lehet belőle valami. Azt is felvetném nem-e Te túloztad el ezeket a dolgokat. Elöbb rakd magadba helyre ezeket és aztán beszélj vele!
Én pont ebben a cipőben járok, gondolom mit érzel!
Gondolt át azt is (ezeket a sérelmeket leszámítva nagyon jól megvoltatok-e) és ezt meg tudjátok beszélni érdemes e feldobni a kapcsolatot. Közel 30 felé már nehezebben találsz magadhoz illő párt aki hajlandó kicsit formálni a személyiségét hozzád!
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!