Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz így? Megujjaztam és csók is volt, de ő járni szeretne velem.
Vélemény:tanulj meg helyesen írni!!! Szörnyű volt végigolvasni!
Na de most reagálnék a témára is, nehogy azt hidd csak leoltani jöttem. Gondolj bele picit mit éreznél te fordított helyzetben. Szerelmes leszel 1 lányba, bármit megtennél érte (legalábbis szexuális keretek közt) és ő még vissza is él a jóindulatoddal. Hagyja magát csupán önzőségből h neki jó legyen, közben "le sem szarja" a te vágyaid, miszerint szeretnél vele lenni. Elég rossz lenne nem? Szal én azt mondanám h fő az őszinteség. Mondd meg neki h jó vele, nyitott vagy rá szexuális téren, de többet nem akarsz. Gondolja át neki megéri e ezen az áron, és ha igen akkor talizzatok. Ha neki nem felel meg így, akkor legalább nem éli bele magát még jobban az egészbe.Ez így lenne fair úgy gondolom.
"életművész"
A mai tinilányok azt hiszik, hogy ha testileg kielégítik a fiút, akkor az majd beléjük szeret. Hihetetlen számomra ez.
Én egyik fiú haverommal sem gondoltam ilyenre, hogy majd lesz köztünk testi kapcsolat. De egyszer. Csókolóztam egy fiúhaverommal. De a mai világ már annyira "fejlődik", hogy a csók semmi, egyből a lényegre térnek. Elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!