Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsük ki a bizalmat kettőnk közt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 22:33
11/25 A kérdező kommentje:
Nekem mindig is nagy volt, aztán összement egy kicsit. Ezzel nem is lenne gond, de puhább lett és kicsit megereszkedett. A párom így is imádja, de én emiatt nem érzem magam jó csajnak :S
2011. jan. 12. 23:59
12/25 anonim válasza:
Figyelj a fiúknak rengeteg nő tetszik és tök máshogy nézhetnek ki...Nem nagyon van olyan, hogy ez vagy az az esetem... De neki te kellessz! Van rá okod, hogy ne érezd úgy, hogy nem szeret? Tesz olyan dolgokat?
13/25 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mitől fogytam, de igazad van a szex még ennyi idő után is isteni:)
2011. jan. 13. 00:00
14/25 anonim válasza:
Ne butáskodj, ha jó csaj voltál eddig, akkor most is az vagy! Nem hiszem, hogy csúnya lettél. És gondolom nem csak a melleid miatt van veled. Hidd el, hogy nem csak a mell számít egy pasinak. És ha undorodna tőled, azt látnád..
15/25 A kérdező kommentje:
Mem tesz semmi olyat. De ezek a dolgok hogy olyan csajokkal is jópofizik akik többet akarnak tőle, ezek bántanak ogazán. Pedig a nyomomba se érnek csak némelyik próbálja lebeszélni rólam. Én meg szóvá teszem h zavar de megtiltani nem tilthatom meg
2011. jan. 13. 00:03
16/25 anonim válasza:
Tessék egészségesebben élni! Sok zöldség, gyümölcs, sok folyadékot fogyasztani! Ne aludj keveset, de túl sokat sem. Ne szedj szar gyógyszereket. Esetleg picit sportolhatsz valamit.. Ha pedig tovább fogysz, akkor orvoshoz sem ártana menni...
:D És ezt még én mondom:D
Állj oda a tükörhöz most és meglátod, hogy milyen gyönyörű csaj van benne ;)
17/25 anonim válasza:
Jogosan van felháborodva, ha valamelyik kis ribi el akarja csábítani...Nem szabad hagyni! De ezen ne idegeskedj komolyan...Szerintem beszélj a pasiddal, ha ilyen vagy, hogy te szereted nagyon és ez zavar. Nem hiszem, hogy ő ezt nem fogja megérteni...Hiszen ha rámeszáik valaki annak a haját is kitéphetnéd.
18/25 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves vagy :) nem fogyok folyamatosan most egy ideje 44 vagyok csak neha van olyan idoszakom h keveset eszek, olykor napona 1x. Ha jon a jo ido akkor meg bicajozok ez feler a sporttal es biztos h ez is hozzasegitett a fogyashoz. Az h ne aludjak sokat az meg lehetetlen :D magamtol csak 10-12ora alvas utan tudok felkelni. De zoldseg gyumolcs fogyasztasomra oda fogok figyelni!
2011. jan. 13. 00:12
19/25 A kérdező kommentje:
Beszeltem is vele errol es a csajok is tudjak h nem jo vvelem kezdeni :D de mint irtam elvezi h 'udvarolnak' neki. Nem csinal semmit meg nem is mond nekik olyanokat vagy ha az egyik tetlegesseghez folyamodik egybol mondja neki h baratnom van. De hat akkor is felek attol h meginog a haritas :S
2011. jan. 13. 00:16
20/25 anonim válasza:
Hát inkább többet aludj, mint kevesebbet:)
De az sem jó, ha éjfél után fekszel...Magamon tudom...
Az idegeskedéssel akkor sem fogsz elérni semmit, max a féltékenységgel stresszelni fogod őt és veszekedések lesznek. Ha megbízható, akkor bízz meg benne...
Komolyan:) Én soha nem csalnálak meg téged, de én én vagyok.
Sajnos nem tudok többet írni... Rossszat nem szeretnék, az elég nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!