Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk. Így könnyebb lesz elfelejteni?
16 f vagyok és van egy lány ő is 16 éves.
Nyáron majdnem összejöttünk,de elb@sztam és nem jött össze.
Most egy másik gyerekkel fog járni aki egy 20 éves cigány.
És írtam neki,hogy készüljön fel arra,hogy ezek nagyon büdösek,és,hogy vigyázzon vele,de ő azt válaszolta,hogy semmi közöm hozzá,mert nem is ismerem a gyereket.
Mondtam neki,hogy most ismertem meg igazán és erre én nem vagyok kíváncsi.
Majd ő erre: egyáltalán nem ismersz.
Erre én : Jobb is... Szia
Na most utáljuk egymást mint a sz@rt vagyis ő biztos,h utál,de én is most megutáltam,h engem eldobott és egy ilyennel jön össze.
Így könnyebb felejteni?
Te már írtál ide és olvastam is az előző kérdésedet, picit meg is sajnáltalak, de ezt olvasva most már úgy gondolom, hogy a lány örülhet, hogy nem jött össze egy ilyen beszűkült látókörű, rasszista emberrel, aki csak sajnáltatni tudja magát.
Nem csodálom, hogy nem téged választott, valószínűleg a leveled, amit neki írtál (amiről az előző kérdésedben sírtál) hasonló hangvételű volt, ezek után ne csodálkozz.
L/23
szarni rá.
cigány f@sz kellett neki..
Tudtommal ez itt egy olyan oldal, ahol emberek kérdéseket tesznek fel más embereknek, majd azok válaszolnak.
Ezek után miért ne szóljak bele?
Ha azt akarod, hogy ne szóljak bele, ne írj ki ide kérdést.
Főleg ha a negatív kritikát nem bírod elviselni...
Ha arra vágysz, hogy mindenki helyeseljen és sajnáljon téged, miért nem a barátaidnak picsogsz?
Ennyi.
Amúgy meg 17 éves létedre az érettséged körülbelül egy 14 éves szintjén van...
Amíg ezen nem változtatsz, addig egy lány sem akar majd hosszabb távon veled lenni.
Nekem is volt egy "barátom", aki hasonlóképpen reagált le dolgokat, nem is tartott 1 hónapnál tovább a kapcsolat.
L/23
23L!
Jártál már a Ferencvárosban? Jókis Gubacsi út környékén? Nehezen hiszem. Annyira bírom az iylen embereket mint te... sejtelmük sincs mi van az utcán, de írják az okosságot a neten... pfff. Én eggyetértek a kérdezővel. A c-kategóriás emberek egy szó mint 100 undorítóak. Nem (csak) kinézetre...! Majd ha körbeáll 3 ilykesfajta becsületes adófizető állampolgár te is meg fogod érteni a kérdésfeltevő előítéleteit!
Te meg kérdésfeltevő ha ennyire szarsz rá miért foglalkozol vele? Szereted te csak nem akarod bevallani.. mellesleg erősen tanácsolom hagyd azt a csajt, akár könnyű lesz elfelejteni akár nem..!
20:57, igen, jártam már ott.
Az első barátom pedig félvér volt, az anyukája cigány, az apukája fehér.
Nagyon helyes és okos srác, most egyetemre jár és nemsokára jogból diplomázik.
Ennyit a "c kategóriás" emberekről.
És nem fogok valakit azért gyűlölni, mert sötétebb a bőre.
És ha ők véleményed szerint "c kategóriás" emberek, akkor te és a hozzád hasonlók messze a "d kategória" alatt vagytok a szememben.
L/23
ha nem cigány lenne hanem olyan mint te akkor is ugyan olyan szarul éreznéd magad hiába hisztizel itt meg szidod a neked válaszolókat!
jobb ha nem cseszegeted az exedet legyél vele kedves h lássa mit vesztett szerintem ti már nem fogtok járni jobb ha elfelejted!
az idő mindent megold!
mondogasd magadban h a borúra derű jön és a felhők fölött mindig süt a nap...
minden nappal jobb lessz de ahhoz szakítsd meg a kapcsolatot mert igy csak emészted magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!