Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél fejjel alacsonyabb a pasim mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz az ha egy lány egy nála több mint fél fejjel alacsonyabb pasival jár?
Csak őszinte(nem sértő) és komoly válaszokat kérek!!!
2011. jan. 12. 20:11
11/21 anonim válasza:
utolsó nagyon odabasz.:D:D:D te meg kedves kérdező nem vagy normális.:D ja meg szerelmes se. :'D
12/21 anonim válasza:
ú b.szki szerintem vágj le a lábadból 10 centit vagy vedd le a magassarkút
vagy ne foglalkozz vele mert ha szereted a pasidat akkor ez nem számít
13/21 anonim válasza:
5 centi még nem vészes. De ha vele mész vhova nem vegyél fel magassarkút :-)
14/21 A kérdező kommentje:
jó
nem tudom pontosan hány centivel alacsonyabb nálam de fél fejjel alacsonyabb azt tudom
és igazából még nem a pasim ... ...
csak kíváncsi voltam h a nagy közönségnek mi a véleménye az ilyen párokról
kösz mindenkinek, most már tudom :S :S :S
2011. jan. 12. 21:49
15/21 anonim válasza:
ezt úgy hivják, hogy "olasz pár" és semmi gáz nincs benne, csak folyton ti görcsöltök ezen...
16/21 anonim válasza:
Hát ha fél fejjel alacsonyabb és te 180cm vagy akkor a srác nem 175, hanem 165 kb.
17/21 anonim válasza:
lol utolsóxD NEKED 30centi hosszú a fejed?
18/21 anonim válasza:
nemtudom,engem zavarna ha magasabb lenne a barátnőm mint én :S
de hála istennek elég magas vagyok ,és eddig még csak alacsonyabb barátnőim voltak:D
17F
19/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs milyen hosszú:D ezt csak tippeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!