Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem ezt, hát létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt, hát létezik ilyen?Megismerkedtem egy lánnyal Myvipen, és felvettem MSN-re...

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal Myvipen, és felvettem MSN-re... első nap nagyon jól megvoltunk meg minden és este fele aztis megbeszéltük h hol mikor találkozunk(viszonylag messze lakunk egymástól.Ő Vác-Budapest én).. De mostanában nemmegy MSN-en a beszélgetés, nemtudok neki mit irni. pedig nagyon beszélős fajta vagyok és az összes lánnyal nagyon jókat szoktam beszélni minden helyzetbe, de neki nemtudok mit irni. ): És ha találkozuni fogunk attól is nagyon félek, h ugyan ezlesz, és talán nemfog szeretni. DE én nagyon nagyon szeretem! Segitsetek, adjatok tippeket h mit csináljak mit mondjak?! köszönöm!
2009. jan. 31. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hmm, mivel te már valamennyire érzelmileg elkötelezted magad ahogy olvastam, ez befolyásol. a tudat alattid dolgozik a "mi lesz ha" kérdésen. lazíts ad magad akkor nem lesz baj
2009. jan. 31. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
htá semmiképp ne idegeskedj mert az tuti nem segít tom h könnyű mondani meg minden de majd úgyis megoldódik ott majd lesz hé te hallotad ezt meg azt meg hogy megismeritek jobban egymást szal sztem nem lesz gond sok sikert!;)
2009. jan. 31. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
előző hozzá szóló, ez sokszor előfordul, mivel nyilván tetszeni akarsz neki de amikor neten kommunikáltok nem látod a reakcióit, és ez is befolyásol
2009. jan. 31. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, legfeljebb nem jön össze, és kész. HA már most eljött az idő, hogy nem tudtok beszélgetni, az nem túl jó jel. Ne görcsölj, várd ki a végét. Én is neten szoktam ismerkedni, de én szerint azokat az ismeretségeket, amik már a neten kifulladnak, hagyni szoktam a fenébe. De ha látsz benne fantáziát, mindenképpen találkozzatok, és majd eldől minden. (Vác-Bp pedig nem távolság, és győri vagyok, és pécsi lányba szerettem bele, és meg is szereztem :-))
2009. febr. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!