Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fiúknál is igaz hogy akivel el vesztíti a szüzeségét azt sosem fogja el felejteni és nagyon sokáig szeretni fogja?
baromság.
részegen megk*rsz vmi részeg p*nát,másnap má azt se tudjátok ki a másik...
Ilyen nincs, a fiúk nemfeltétlen szerelemből szexelnek, míg sajna sok csajnak ez kell, hogy megadja magát.
18.13-as
Kismillió olyan csaj van ma már, aki szintén részegen vesztette el egy buliban és másnap már azt sem tudja, hogy ki volt az.
De most nem arrol van szó hogy valakit részegen meg....
Hanem ha olyan csajal vesziti el a szüzeségét akit szeret !
Nem biztos. Ha valaki csak egy alkalmi kapcsolatban veszíti el, az lehet, hogy többet nem is látja azt a lányt, meg nem is akarja. Ez csak akkor lehetséges, ha szerelmes abba, akivel először van.
"Mert azt tudom h a lányoknál ugy van.." - Ez sem igaz. Én pl. elég hamar szakítottam azzal a sráccal és nem is hiányzott, nem hogy sokáig szerettem volna! Ugyan már!
Persze ha egy nagy szerelmem lett volna, biztos máshogy érzek.
18:17 vagyok
nem értem miért nem érti senki a kérdést....Ki beszél itt az alkalmi kapcsolatokról?? Mindenki tudja hogy azok általában nem végződnek sehogyan sem....vagy ha mégis akkor nem az első a meghatározó élmény a férfi számára....Itt az első komoly kapcsolatról van szó!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!