Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bizalom egyszer megrandul akkor lehet-e ujra bizni?
Szerintem a szivedre halgass.Te ismered ot a legjobban.Lehet azert nem mondta el akkor mikor megtortent mert felt h elveszit,s azert mondta el egy honap mulva csak,mert lelkiismeret furdalasa volt..persze tudom h ez nem kifogas.Ezert mivel en nem is ismerem a baratod te kell tudd ha kepes e ra h megcsaljon..ha ugy erzed,hogy szereted es o is szeret es oszinte veled akkor megbizhatsz ujra benne.Ha visoznt elofordul meg egyszer..akkor mar baj van.Mert a baratod kell lassa azt hogy egy csaj hogy kozeledik hozza,es ha latja hogy leakarja smarolni vagy akar vele tobbet mind baratsag,es o teged szeret akkor nem hagyja magat,hogy a csaj barmit is csinaljon vele..Szerintem most nezd el neki,de tudasd vele hogy legkozelebb legyen figyelmesebb s vigyazzon,mert siman elveszithet igy..
Remelem segitettem ha picit is:):*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!