Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a bizalom egyszer megrandul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bizalom egyszer megrandul akkor lehet-e ujra bizni?

Figyelt kérdés
19 honapja jarunk es a baratomat egyszer 1 csaj lesmarolta es levette a felsojet es a baratom azt mondja nekem hogy nem volt semmi mert visszavette a felsojet es azt mondta a csajnak hogy bocs de szeretem a baratnomet. Igaz hogy nem mondta el azonnal csak 1 honap mulva es azert mert lelkiismeret furdalasa volt de vegul is elmondta. Es en megbocsajtottam neki vegulis nem volt semmi koztuk es hiszek neki. De neha ketelkedek mar 3 szor is elofordult de mindig kiderult hogy tevedtem. Es tudom hogy szeret engem, nyaron megkeri a kezem. Nem tudom hogy most mi van. Lecci irjatok tanacsot velemenyt fontos lenne
2009. jan. 31. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a szivedre halgass.Te ismered ot a legjobban.Lehet azert nem mondta el akkor mikor megtortent mert felt h elveszit,s azert mondta el egy honap mulva csak,mert lelkiismeret furdalasa volt..persze tudom h ez nem kifogas.Ezert mivel en nem is ismerem a baratod te kell tudd ha kepes e ra h megcsaljon..ha ugy erzed,hogy szereted es o is szeret es oszinte veled akkor megbizhatsz ujra benne.Ha visoznt elofordul meg egyszer..akkor mar baj van.Mert a baratod kell lassa azt hogy egy csaj hogy kozeledik hozza,es ha latja hogy leakarja smarolni vagy akar vele tobbet mind baratsag,es o teged szeret akkor nem hagyja magat,hogy a csaj barmit is csinaljon vele..Szerintem most nezd el neki,de tudasd vele hogy legkozelebb legyen figyelmesebb s vigyazzon,mert siman elveszithet igy..

Remelem segitettem ha picit is:):*

2009. jan. 31. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Én szerintem ha egyszer megrendül a bizalom az soha nem tér vissza a kételyek mindig ott lesznek,elég egy kicsi baki a párod részéről és már robban a bomba.Ha annyira szeret hogy meg akarja kérni a kezed ne forogjon olyan körben ahol eljátszhatja a bizalmad és főleg ne menjen bele olyan játékba ami a hűtlenséghez is vezethet esetleg.Azt hogy megbocsájtasz neki azt mutatja te nagyon szereted de neki is bizonyítani kell a te irányodba.
2009. jan. 31. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnöd kellene, hogy a barátod így viselkedett, mert 20 vele egykorú közül nem hiszem, hogy sokan leállították volna a csajt.
2009. jan. 31. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyonszepen koszonom a valaszokat, segitett, de azert meg irjatok paran, koszi mindenkinek. es azert forog olyan korokben mert postas es ez a munkaja, sok lakasba be kell menjen es ez a csaj akirol szo van tangaban es melletartoban fogadta ot.
2009. jan. 31. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Jah es azt nem is mondtam hogy szorakozni soha nem megy el nelkulem es en se nelkule.
2009. jan. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!