Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántanak ok nélkül?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már teljesen kiakadok azon, hogy évek óta a városomban minden fiatal Velem foglalkozik. Volt egy párkapcsolatom 3 évig,viszont a nem túl jó anyagi helyzetünk miatt szakítás után is együtt laktunk, de mindenki a saját útját járta.(Már 2 éve külön lakok)Elég sokan megkörnyékeztek akkoriban.Amikor ismerkedtem egy új sráccal, már mindenki tudott róla másnap. Amikor megláttak egy másik fiúval beszélgetni, már kavartak a hátam mögött,és olyanokat találtak ki rólam, ami nem is igaz!Olyanokat, hogy neki is széttettem a lábam és társai. Annyira elhatalmasodtak felettem,hogy nekem már senki nem hisz, hogy mi a teljes igazság. De nem is értem miért kéne magyarázkodnom idegeneknek.Sokan ismeretlenül is lek*rváznak, mert hallanak dolgokat, ami nem is igaz!Olyan is volt,nem is egy alkalommal, hogy azért hordtak le mindenféle ri*ancnak, mert elutasítottam a pasit. Már az idegösszeroppanás szélén állok. Erre a költözés lenne szerintetek a megoldás? Nem is vagyok senkivel jóba emiatt, nincsenek barátaim se, csak a 2 legjobb barátom, de az egyik nem idevalósi.Mégis mit csinálhatnék, hogy ne legyek így elnyomva? Köszönöm a segítségeteket!2011. jan. 11. 17:43
1/1 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük.
Az pedig, hogy folyton te vagy a téma csak annyit jelent, hogy egyéniség vagy aki érdekli a többieket, az meg csak jó. Örülj neki, hogy nem vagy hétköznapi, unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!