Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nevében írtam a párom exének, hogy lecserélődött a "számom" töröld ki a réfit, és megadtam neki az újat, akkor tényleg törölte vajon a régi számát?
egy új számot adtam meg neki, de az valójában nem a páromé, és nem is saját oldalról írtam, hanem egy inkognító oldalon, de olvasta a csaj az üzenetet, de nem válaszolt, írtam is pasim nevében h törölje ki a régi számot, mer az nem él, vagy legalábbis másé
sőt két oldalon is leírtam h törölje a régi számot, azótam indkét oldalt töröltem, amiről írtam neki, miután olvasta a levelet, sőt ha egyik oldalamat törlöm, még utána is megmarad a levél.
Szerintetek elmentette az új számot és törölhette a régit?
nem mondanám, hogy tökéletes lennék, akár én, akár a másik felem. de hűséges vagyok, és tudom, hogy ő is az.
soha nem jutna eszembe a telefonjában kutakodni, főleg nem smst küldeni a nevében!
nem normális, ha két ember állandóan ellenőrzi egymást... a magam részéről el sem tudnék képzelni egy bizalom nélküli kapcsolatot.
ha nektek ez így jó, hát csináljátok, de ne hidd, hogy ez a normális, vagy az általános! ne áltasd magad azzal, hogy "mindenki ezt csinálja", mert a felnőtt, ép lelkű emberek nem tesznek ilyet!
25L
Én is csaj vagyok, féltékenykedni is szoktam de tudom hol a határ. sztem ép ember nem művel ilyet, ráadásul buta is vagy mert véletlenül /vagy nem/ összefuthatnak. Ezzel a kis akcióval h többször is elküldted neki csak magadra terelted a figyelmet. ha sz@rnak 1másra akk nem ír neki a pasid h de lécci töröld ki és lécci ez a számom és így meg úgy... Azt azért áruld már el h miért vagy rá ennyire féltékeny ha nem is foglalkoznak a 1mással????
nagyon gyerekesen viselkedsz és nem való neked egy norm pasi se norm kapcs. ez van lehet offolni...
Ne magadból meg a pasiból indulj ki, ha arról van szó, hogy milyen egy ember számmemóriája. Én még a legelső lakástelefonszámunkat is tudom fejből, ahol kisgyerekként laktunk, pedig már 25 vagyok. Emellett az összes exem számát máig tudom fejből, mert ezek alaposan rögzülnek nekem, akkor is, ha főleg a telefonmemóriából hívtam őket közvetlenül anno. Nem én vagyok a kivételes eset, nehogy azt hidd, egyáltalán nem ritka adottság, hogy valaki jól emlékszik számokra, kombinációkra. Úgyhogy ne apellálj arra, hogy biztos a csaj se tudja már a számot. Magad alatt vágtad a fát a hülyeségeddel, vagy találj ki valami hihető sztorit már most, ha jön a számonkérés, mert egyszer úgyis lebuksz, arra mérget vehetsz.
25 N
nem sms t írtam a nevében,
és én is hűséges vagyok a páromhoz, konkrétumot sem tudnék felhozni, amivel bizonyítani tudnám, hogy hűtlen lenne, vagy nem szeret.
Nem is arról van szó, hogy más nőktől félteném, hanem h engem szeret e, és hogy tudja e mi az amit érez?
Mert pl nekem rosszúl esik ha csajokról tesz ki a telefonján háttérnek képet, ha már nőt tesz ki mért nem engem rak ki, nem várom el h kirakjon, de akkor legalább ne csajos képet tenne ki. Félreértés ne essék, nem meztelen fotókat tesz ki, meg nem ismerős csajról. Nem is az a tipusu pasi aki meztelen nőkről tárolna fotókat. Sőt az is lehet h nem ő töltötte fel ak épeket, hanem gyárilag van benn. De nekem akkoris rosszúl esik.
Mintha nem lennék neki elég jó.
Bár akiről kinn van kép, azt sem tudom h kicsoda, nem tudom h színésznő e vagy énekesnő.
De tuti külföldi lehet.
Azt mondja jó a képnek a színvilága, semmit nem jelent neki. Persze nem leszek féltékeny egy több ezer kilóméterre élő valakire, hisz nem is tudnak egymásról.
Csak mégis felmerül bennem mi van ha más nőkről ábrándozik. Hogyha velem van és ölelget akkor tényleg rám gondol e. De már fel se hozom neki a témát, inkább lenyelem. Gondoltam rá hogy tötlök fel én is pasikról képeket, akik jl néznek ki. Úgyism indig bögyörészi telefonomat, úgyis szóvá tenné, bár ő állítása szerint nem féltékeny tipus, és nem zavarná, de valójában tudom h zavarná, mert mikor gépnél ülök, csak 10 percet, akkoris egyből kérdi mit csinálok, kivel beszélek, meg ha elmondom az igazat akkoris mondja bla bla mintha csak kamuznék, pedig nem így van, aztán mondta h nem gondolta komolyan, ő elhiszi, csak viccelt, de én ebben nem vagyok olyan biztos. Tudja h nem csalom meg de azért zavarná ha más pasikkal msn eznék vagy mások képeit bámulnám.
Csak abból van elegem, hogy ez úgy jön le, mintha amit neki szabadna azt nekem nem.
Majd ha veszi a lapot, úgyis lecseréli ak épet. Mondta h sokszor csak tesztből tesz ki ilyen képeket, vagy tesz megjegyzéseket. Mondtam neki h ettől csak idegesebb leszek és nem fogom mégjobban szeretni. Aztm ondta kis apróságokon ne akadjak ki, de ha neki tényleg nem jelent semmit az a kép, engem meg zavar, akkor nem értem hogy mért esik nehezérem ásikatk itenni, hisz nem arra kértem, h törölje a fotót, hanem azt h ne rakja ki,
bár az is igaz hogy ha nem titkolózik, hanem mutogatja is előttem a telcsijét, nem a kép miatt csak amúgy, akkor biztos nem jelent neki semmit.
Tudom lehet beteg vagyok, meg túl érzékeny vagyok, de nem tudom mit csináljak ellene, ha el is folytom magamban attól még ugyanúgy szenvedek. Csak az ilyen apróbb dolgok miatt nem tudok benne totál bízni, hiába szeretem, meg hiába tudom h fontos a bizalom, de totálisan nem tudok benne bízni, szerintem azért neki isk éne valamit tennie h megbízzak benne.
örülök
igazából azt aki elítél, azt nem szeretem :)
Most elöször azt irtad sms-t küldtél,aztán mégse??mivan????
látom neked csak olyan véleményt szabad mondani ami neked is tetszik...hülönben örihari???XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!