Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nevében írtam a párom exének, hogy lecserélődött a "számom" töröld ki a réfit, és megadtam neki az újat, akkor tényleg törölte vajon a régi számát?
egy új számot adtam meg neki, de az valójában nem a páromé, és nem is saját oldalról írtam, hanem egy inkognító oldalon, de olvasta a csaj az üzenetet, de nem válaszolt, írtam is pasim nevében h törölje ki a régi számot, mer az nem él, vagy legalábbis másé
sőt két oldalon is leírtam h törölje a régi számot, azótam indkét oldalt töröltem, amiről írtam neki, miután olvasta a levelet, sőt ha egyik oldalamat törlöm, még utána is megmarad a levél.
Szerintetek elmentette az új számot és törölhette a régit?
Hány éves vagy b+, 12?
Szegény pasid... Én a csaj helyében lehet, hogy ráírnék egy sms, vagy rácsörögnék, hogy ő is elmenthesse az én számomat.
Tehát közel sem biztos, hogy kitörli. Remélem azt teszi majd, amit én tennék , téged meg jól elhajt a srác a halál f.aszába az ilyen alávaló, szemét, minősíthetetlen, OSTOBA és teljesen felesleges sza.rkeverés miatt!
Nőj már fel, mert amíg ennyire aljas vagy, addig sosem lesz normális kapcsolatod, a végén mindenki beléd fog rúgni!
:D
Csak az jutott eszembe, mi van, ha a csaj nem ennyire ostoba, mint a kedves kérdező, és először megnézte a neten a tudakozóban, hogy kié a szám.
Ebben az esetben már tudja, hogy a barátnőcske kavar, és már rohanhat is az expasijához.
Ha szerencséje van, még ma meggyőzi, hogy menjen vissza hozzá, és ahogy a "Kedves Kérdező" beírásait elnézem, menni is fog, sőt: menekülni.
Egy nyitott kapcsolatban legalább nem ülnek rá a másikra, és nem lesz hisztéria, ordítozás, és nagyjelenet, ha nőnemű egyed 50 km-es körzeten belül kerül.
Figyelj, kislány!
Az egy dolog, hogy a féltékenykedés tetszik a pasidnak, de ez nem jelenti automatikusan, hogy szereti, ha átb.ák, kavar a nője, hazudozik, hisztizik, ugyanis nem ugyanaz a kettő!
Ha nem droidok élnek a környezetedben, akkor két dolog lehetséges:
Első lehetőség:
Nincsenek is beszélő viszonyban.
Második lehetőség:
Beszélő viszonyban vannak és már rég rákérdezett, vagy rá fog kérdezni a srácnál erre a telefonszám témára.
Amúgy nem tudom, hogy hogyha ennyire nem bízol meg benne, akkor mi a fenéért jársz vele. Neked szenvedés a féltékenység, neki meg szenvedés, hogy megfullad tőled.
nemrudom senki számát fejből, csak anyámét meg a magamét
azért olyan sok számot nehéz megjegyezni
a csajnak nem ez az első száma, és már évek óta nem járnak, utána még volt pár kapcsija
párom egy számra sem emlékszik fejből
én nem vagyok ostoba, mivel a tudakozóban lekérdeztem a számot és rejtett, a másik meg az, hogy tök mindegyk inek a nevén van a telefonszám, attól még lehet másé
vagy ha nem ő veszi fel, attól még lehet téves, vagy rosszúl írta le az illető
amúgy meg nem szokták egymást hivogatni, ezért nem fog visszakérdezni
nem tartják a kapcsit
pasimnak meg nem tud üzenni neten sem, mivel pasim egy hülye közösségi oldalon nincs fenn
és nem én vagyok a szarkavaró, mert mások akartak nekünk bekavarni
én csak tesztelni akartam h mennyire mennek a dolgok a hátam mögött
én nem csalok meg senkit, és ami zavar azt el szoktam mondani a páromnak
de vannak dolgok amiket ő se mondana el, és ő legalább ennyire féltékenykedő
ő még azt is meg szokta nézni milyen oldalakat néztem utonjára, meg miket irogattam
én nagyon szeretem a párom, a féltékenység vagy bizalmatlanság meg abból ered, hogy túl sokat és túl intim dolgokat mesélt a csajról annó
ami nekem sok volt
ha nem szeretném nem lennék féltékeny
meghát mint írtam önbizalomhiány
ő szereti is ha féltékeny vagyok már észrevettem
amúgy nem szoktam hisztizni, és nem is matatok a cuccai közt, nem tudom hogy ha én vagyok a rossz, akkor azok al ányok milyenek, akik megcsalják a párjukat, meg más párokat akarnak szétválasztani, hak itörli a számát nem hal bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!