Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz, ha egy csaj kap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy csaj kap le egy srácot?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, és ö neki is tetszek én!(Ezt a haverjaitól tudom, meg bárki aki lát minket együtt azt hiszi együtt vagyunk, mert úgy nézünk egymásra)! Viszont egy hónapja csak puszit ad, meg találkozgatunk, de én már nem bírom tovább!Meg akarom csókolni! Mit tegyek? Szombaton találkozunk!
2009. jan. 30. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem az első lány az életemben konkrétan felszedett.:) Persze ez azért kicsit túlzás, de én is csak azt tudom javasolni, hogy kezdeményezz bátran, legalább lesz valami, a bizonytalanságnál minden jobb. 18/F
2009. jan. 31. 15:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Lekaptam, és együtt vagyunk!:P Kössz a válaszokat, meg mertem tenni!:D
2009. febr. 1. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Aranyos :) Gratula!
2009. febr. 1. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!