Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet valakibe ily modon szeretni? Lehetséges ez?
A helyzet a kovetkezo.. egy srac még ha jol emlékszem Augusztusban felvett msn.re, eleinte ugykezeltem mint egy ilyen msn baratot akivel barmikor barmit megbeszelhetek.Mas varosba elunk, meg sose lattam elobe es o se engem..Szinte mindennap beszelunk mindig van valami tema.:D
Nem olyan reg almodtam rola.. meghozza nemis egy aprosagnak nevezheto dolgot..
Azt hogy egy hazi buliba voltunk es egy keskeny folyoson beszelgettunk, sokaig.. egyszercsak magahoz olelt es megcsokolt..
Gondolkoztam rajta hogy elmondjam.e neki az almomat.. de vegul elmondtam.. es azota meg sem all a celozgatasokkal.. nincsen olyan beszelgetes hogy ne legyen benne valami furmanyos dolog..
Mar regebben is igergette hogy meglatogat.. de miota megosztottam vele az almomat valahogy jobban ragaszkodik hozza.Aztan eltelt kis ido.. kicsit lehiggadt xDD aztan eletemben eloszor halllhattam a hangjat.. ugyanis felhivott telefonon:D orakhosszat beszelgettunk.. Msn.en is rengeteget mindennap orakig elcsevegunk.. mind2en csak kepet lattunk a masikrol.
Amikor vele beszelek ugyerzem szárnyalok.. egyszeruen leirhatatlan.. Ugyerzem neha hogy szeretem.. de tudom hogy ez lehetetlen mert meg sose lattam elobe.. Olyan szepen beszel velem ugybanik velem mintha en lennek az egyetlen lany a vilagon, es olyan bokokat lenyom hogy neha kiugrok a borombol.
Persze enis leadok neki celozgatasokat hogy bejon meg minden.. En olyan szinten rajongok erte hogy azt elmondani nem tudom es ez a rajongas kolcsonos.. es megigertettem vele hogy megfog latogatni.. es meg is igerte..mar idopont is van:D
Es en ugyerzem hogyha egyeszer az eletbe talalkozni fogunk en mindent megadek neki.. egyszeruen ennyire meg soha senki nem keritett a hatalmaba.. voltak napok hogy ugymentem a suliba hogy aztse tudtam holvagyok vagy mivan folyamat o jart az eszembe.. Tudom hogy ez furan hangzik.. egy szemely akit sose lattam es ennyire rajongok erte.. nevetsegesen hangzik.. de ez az igazsag..
koszi aki elolvasta.. Amugy bocsi az ekezetek miatt de angol bill.em van... :)
Szerintem már most is szereted....;)
Velem is volt már ilyen, szóval sok sikert:)
Szia!
A válaszom igen! :) saját tapasztalat :)
Én is hasonló helyzetben voltam, felvettem a srácot msn-re, beszélgettünk, eleinte én is csak beszélgető partnerként tekintettem rá de aztán egyre többet és többet beszéltünk! Egyre többet gondoltam rá és szerettem volna személyesen is megismerni. Az idő múlásával megszerettem és egyre jobban vártam a találkozót, az érzés kölcsönös volt. Eljött az a nap és mikor megláttuk egymást akkor megcsókolt :) Nem vagyok egy olyan típusú lány akit mindenki csókolgathat, tényleg nem, de benne az első pillanattól kezdve bíztam és örülök, hogy így történt :) Azóta is tart a szerelem, ő a mindenem :) 19L
Kedves Angol billentyűs lány!
Először is szia.
Az amit leírtál az egyáltalán nem hülyeség. Éppen ez a lényege a szerelemnek. lehet hogy te még csak kedveled ezt a srácot külsőleg, de belsőleg valószínűleg totál bele vagy zúgva. Igen bele lehet ily módon szeretni valakibe. Szerintem Találkozzatok! Mindent meg kell 1x próbálni ajánlom neked találkozzatok, folyamatosan légy önmagad, és a hallottak után már csak annyit mondok sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!