Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret?

Figyelt kérdés

van egy srác, akihez vonzódom, és nem tudom eldönteni h hogy ő hogyan érez irántam! 1-2 barátnőm aztmondja h csak szexet akar tőlem biztos... de én nem így érzem! én vagyok naív??

szoktunk találkozgatni, de valamikor nincs is köztünk semmi, csak úgy vagyunk kettesben és beszélgetünk, meg párszor megöleljük egymást... de volt már köztünk több is. aztmondja nekem h most nem akar barátnőt (kb 2 hónapja lett vége 2éves kapcsolatának, és aztmondja szabadságra vágyiik:S) de közben sokszor nagyon kedves velem, felhív és órákat beszélünk telefonon! becézget, lejön hozzám! :S nem tudom mit gondoljak!! most mit akar?? :S

2009. jan. 30. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmm. Ha ő is azt mondta, hogy nem akar barátnőt, akkor nem akar. Lehet, hogy szexet akar, de az is lehet, hogy semmit és csak te reagálod túl, mert nagyon tetszik neked.
2009. jan. 30. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán csak várat, mert még tényleg nem akar új kapcsolatot.

A másik variáció, hogy csak kikapcsolódásnak kellenél neki, de akkor szerintem már bepróbálkozott volna az ágyadba is.

Szerintem légy türelemmel, és ne riaszd el, ha komolyabban próbálkozna ;)

2009. jan. 30. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!