Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet az olyan pasit megfogni aki látszólag "rosszfiú", megközelíthetetlen viszont belül meg érzelmes?
6. : Előtte 2-vel válaszoltam - ne érezze, hogy ő kell neked
én előbb nagyon jó barátja lettem, az egyetlen, akinek kitárta a lelkét, aztán kicsit félénken, szüziesen közeledtem
(6.)
de a sok-sok szeretet is kell, csak a megtartásához
főleg, hogyha igazából nem egészen elégedett önmagával
ucso hszelő : ezzel 1 baj van :D én elsütöttem ezt 2 csajnál is :D 1.: fél évre rá közölte h belém volt esve ő is XD
második meg XD vissza dobta mint köztársasági elnök a kegyelmi kérvényt XD
19F
Megint 18:29
Mi meg már össze is házasodtunk.
Kedves kérdező!
Rám tökéletesen illenek ezek. Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon sok lány mondta már hogy milyen helyes vagyok, de belűlről nagyon érzékeny vagyok. Az ilyen fajta fiúknak sok szeretetre van szükségük. Próbálj meg te is nőies lenni. Nekem úgy rabolják el a lányok a szívemet hogy hosszan mosolyognak rám, néha ha szomorú vagyok megölelnek és kicsit próbálnak vigasztalni. Az a lényege az egésznek hogy sokat beszélgessetek és próbálj beszélni az érzéseidről, erről kérdezd őt is. Röviden ennyi.
A szóismétlésért bocsi és írj üzit lécci ha bevált Sok szerencsét a fiúhoz!
Jah és amelyik írta hogy leszopta egy diszkóba az szégyelheti magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!