Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy látszólag elérhetetlen lányra mennyi ideig érdemes várni?
Beszokott ez jönni?
Megismertem egy lányt, aki 1 éve már külön van az első komoly kapcsolatából, de azóta nem akar másikat, már több mindenkit elutasított. Úgy vettem észre, hogy kb velem beszélget sokat, ahogy én is célozgattam rá, kitért a dologból, szóval érzékeltem, hogy tényleg nem megy valamiért.
Azóta is beszélünk, én egyre jobban kedvelem... Csak vajon érdemes?
Ahogy egyre jobban megismerem rengeteg dolog imponál, és komoly kapcsolatot szeretnék vele.
Egy látszólag elérhetetlen lányra látszólag sokat kell várni.
Mindenképpen érdemes, hiszen ahogyan leírod, emberileg is rendben van. Maximum lesz egy "barátod" aztán csak "megnyílik" egyszer.
Ha nem bírod szex nélkül, akkor sem gond, hiszen addig amíg nem vagytok "kapcsolatban", addig nem vetheti a szemedre, hogy kivel vagy.
Ha nagyon szerelmes típus vagy, és szenvedsz, akkor nézz másik barátnő után.
ezt a kérdést énis kiirhattam volna.
Hasonló helyzet: sokat beszélgettünk, megismertük egymást, persze csak baráti szinten, mert akkor még volt pasika. Majd útjaink külön váltak. Azután nemsokkal szakitott, rögtön találkozót kértem, 3 hónapra ezután jött létre (ünnepek, munka, elfoglalt mittomén). OK, majd gondoltam jöhetett volna egy második is. És akkor jöttek elő az "elérhetetlen" tulajdonságok: "Most van 2 munkám most táncolok most nem jó ha kimegyek érte munkahelye elé arra meg alergiás" a végén ott kötöttünk ki, hogy 3 hónap múlva ráirtam, hogy meddig várjak (persze finomabban, utalva arra, hogy esetleg eltévedt egy levél), és a végén már ott voltunk, hogy azt mondta, inkább tárgyaljunk levélben.
Na mindegy, én akkoris elmondtam, hogy mi a helyzet, mert nem birtam már magamban tartani.
Válasz azóta sem jött.
---
ezzel nem azt akarom mondani, hogy nevárj. Hiszen kűzdeni kell, és szép dolog is az. Lehet, hogy most elérhetetlennek tünik, de lehet, hogy ha megtudja mi van a háttérben, felnyilik a szeme. Persze, most már elérhetetlennek tünik, de AKKOR csak kisebb problémának, akadálynak tűnt a dolog!
Szerintem csináld azt, amit én: nem mondtam le a dologról, a labda nála van, irhat még. De közben inkább koncentrálj egy másik nőre. Végülis mit adott idáig ez az elérhetetlen lány? Lehet, hogy a következővel harmadannyit nem kell vacakolni, és a kegyeidet keresi.
Csak ne ess 2 szék közül a pad alá (vagy hogy irják).
Aztán csak hadd bánja meg a kedves "elérhetetlen" hogy mit hagyott ki, az ilyenek előbb útóbb úgyis sirva fognak leszállni a magas lóról, hogy elérhetők legyenek!
Köszönöm a sok választ!
A másik nőre való koncentrálást azért nem tartom jó ötletnek, mert akkor már lanyhul bennem a dolog, és akkor nem lenne ugyanolyan szerintem!
Egyenlőre kitartok, még nem tudom, hogy furakodjak-e a bizalmába jobban, és aztán lépjek, vagy mihamarabb... Várok egy alkalmas pillanatra, hogy személyesen eltudjak neki mondani mindent. Bízom benne, hogy sikerrel járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!