Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj még mindig? (Meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj még mindig? (Meddig fog még tartani? )

Figyelt kérdés

A pasim 2 éve és 4 hónapja hagyott el, azóta már jegyese van, láttam róluk képeket is...mindig felkavar ha látom, vagy megtudok róla valami újat...miért nem tudok túllépni?

azóta volt egy kapcsoaltom, de nem működött...bár már mérséklődött a szenvedésem de úgy érzem soha többet nem fogok úgy szeretni senkit, mint ezt a dögöt...aki szó nélkül hagyott el gyáván...

2011. jan. 10. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok :)

Nincs hét ,hogy ne nézzem meg.

Van párom ,boldog vagyok. Elfogadtam ,hogy ő volt az igazi számomra ,de mégsem lehetünk együtt. A szerelem vak volt és ma is szeretem, de! tudom ,hogy nem illünk össze. Nem is tudom ,hogy bírtuk másfél évig. Egyszer még lehet esély ,hogy találkozunk és akkor már lehet ,hogy nem fog kelleni.

2011. jan. 10. 12:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Ő sem illett hozzám! És tudom, hogy egy idő múlva csak áldozata lettem volna a kapcsolatnak, mert már 3 és fél hónapunk alatt is sok fájdalmat okozott. De ez van mégis....
2011. jan. 10. 13:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg úgy érzem, ő hozott életet az életembe...és miután elhagyott meg kellett tanulnom újra egyedül ....mindent...
2011. jan. 10. 13:11
 4/9 Fülünyúl ***** válasza:

Általában az nem tudja elfelejteni a másikat, aki szerette, jobban szerette és még mindig szereti. Magyarul, akit az Igazi hagyott ott. Ezt csak az fogja feledtetni, ha jön egy másik nagy szerelem, egy másik Igazi.

Én is veletek egy cipőben járok, tőlem 10 év után falcolt le a barátnőm nagyobb presztízs és luxus reményében egy dokival, pedig k.rvajól éltünk és már házasságot, babát terveztünk ezerrel. Szóval én is értetlenül álltam a hirtelen jött dologgal szemben és mai napig (2 év telt el azóta) én sem bírtam napirendre térni felette.

Talán ha majd jön egy új, mindent elsöprő nagy szerelem...

31/F

2011. jan. 10. 13:22
 5/9 anonim válasza:
82%

Szia,nem lelkizni jöttem ide, tanácsot adni,és őszintén válaszolok kérdésedre!

Ahogy olvastam soraid átéltem helyzeted,mintha magamat látnám 1 évvel ezelőtt! Felismertem érzéseid,fájdalmaid...hidd el megértem helyzeted,de ezen túl kell lépned,csak magadnak segíthetsz ebben a helyzetben! Valóban igazad van,senkit nem fogsz úgy szeretni soha többet mint őt,mert szerelmesen hagytak el téged,tele vagy olyan kérdésekkel amikre sose kapsz igazi válaszokat,ezért csak ő rá vágysz még mindig,így más párkapcsolatod sem fog működni ,mert mindenkiben őt keresed...lehetséges h ő volt az az ember az életedben akit úgy éreztél,h leélnéd vele az egész életed,lehet h vele olyan emlékek vannak amik más emberrel nincs,vele volt tökéletes minden,vele bármit csináltál jó volt,boldog voltál,lehet h oda adtad tested ,lelked, őszintén tiszta szívvel,és nem becsülték meg ezt,hát lehetséges h ezek miatt,nem tudsz túllépni még mindig :(! Én is átéltem ezt a helyzetet 3 évembe telt amíg össze szedtem magam, teljesen, elvoltam kallódva úgy éreztem én vagyok az akit elátkozott az élet és büntet a sors,voltak párkapcsolataim de mind értéktelennek tartottam...! Aztán 9 hónapja jött az életembe a mostani párom,nagyon szeretem őt ,mellette elfelejthettem a sok fájdalmat,de egy valami meg maradt,hát ő ...őt nem felejtem el soha,de tudom azt hogyha boldog akarok lenni, az csak rajtam múlik,mert a barátom meg tesz mindent és még egy ilyen fiú nincs a világon,ha mellette nekem nem sikerül ez,akkor senki mellett sem,felismertem azokat a dolgokat amik előre lendítenek engem...! Kérlek téged,így ismeretlenül is,lépj túl ezen, az idő még segít neked,nagyon remélem hogy boldogságra lelsz...csak egyet ne felejts el sose erőltesd,akkor leszel boldog amikor nem is gondolod ,az a világon a legjobb :). Bizonyára ő már túl lépett ezen ha már jegyben él,hát most rajtad a sor...! Tudom h őt máshogy szereted,de szeretni mindig lehet,ha kicsit másképpen is de lehet,nem kell mindig azt az érzést hajkurászni,engedd el magad...!

Ne hari ha túl sokat pofáztam,csak ömlött belőlem a szó :D...na szia,és minden jót neked! :)

2011. jan. 10. 13:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Kösz, aranyosak vagytok...reménykedem így lesz...én is akarom, hogy jobb legyen.
2011. jan. 10. 14:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó, hogy erőt lehet meríteni, más szenvedők szavaiból...
2011. jan. 10. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:

előbbi válaszoló, aki azt a hosszú sz9veget írtad, lehet olvasod, lehet nem, de mindenképp leírom a többieknek, hogy lehet, hogy az elsőt nem lehet elfelejteni, vagy az egykori nagy szerelmet, de igazából a többit se felejti el az ember, és az nem azt jelenti, hogy nem lehet belőle kiszeretni, sőt egy harmadik meg ötödik kapcsolat lehet nagyobb szerelem lesz mint a legelső, vagy az eddigi leghosszabb és szenvedélyesebb kapcsolatunk

tudom mert nekem am ostani párom a minden, ha összek éne hasonlítani, régen se szerettem annyira senkit, mint most őt, és ő is így van vele

tudom hogy ő csak szerelemből jön össze egy lánnyal, sose csalt meg senkit, és sose volt csak szex kapcsija,

ő hagyott el már lányt, de oka volt rá, mert megbántották, megcsalták

én is voltam hogy szenvedtem, és azt hittem belehalok és nem lesz más, de tévedtem, pedig akkor már szerelmes sem voltam, és én szakítottam mégis majdnem belehaltam, pedig nem hagyott el nem csalt meg

ennyire lehet szeretni barátilag, emberileg valakit, ez már ragaszkodás volt, higyjátek el nekem, nélha a ragaszkodás erősebb mint maga a szerelem

2011. jan. 10. 20:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen én is azt érzem néha , hgy ez már nem szerelem....

hanem valami más...dehogy mi, azt nem tudom megfogalmazni

2011. jan. 11. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!