Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy elmúlt szerelmet feléleszteni?
Persze. Évek múltán majd rájön, hogy mégiscsak téged szeret és te voltál a jó, mikor sokadik próbálkozásra sem jön össze neki kapcsolat. Csak akkor meg már késő lesz.
Én is így vagyok exbarátnőmmel, 10 év után lécelt le egy doki miatt - aki aztán persze dobta 1 héten belül mert neki fontosabb volt rendbe tenni a régebbi kapcsolatát. Azóta ex-em kétségbeesetten próbált párt találni, de néhány alkalmi dolog kivételével ez nem sikerült neki, azóta is egyedül van és kicsit magába is fordult. Persze rájött már dolgokra, de mivel én is továbbléptem azóta, ezért késő bánat. Pedig miután elment még 1,5 évig én(baromállat) pedáloztam nála, mert még mindig szerettem. Azóta a dac elmúlt benne, és lehet már másként válaszolna, csak most meg már nem kérdezem meg.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!