Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám vissza barátnőm? Tippek, ötletek?
Figyelt kérdés
Én 24F ő 322011. jan. 9. 23:26
1/11 anonim válasza:
Egy kicsit bővebben a szituációt?
2/11 anonim válasza:
Miért kellene visszahódítani??
Miért hagyott el?
3/11 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben:Azt mondta már nem érez ugyan úgy mint régebben és nagyon különbözőek vagyunk.de ugy gondolom még van esély,gondoltam hátha tud valaki,valami hasznos tanácsot adni.vagy volt már ilyen szituációban
2011. jan. 9. 23:32
4/11 Moszuke válasza:
olvasd el ezeket:
Gary_Chapman - Egymásra_hangolva.pdf
Gary Chapman - Ross Campbell - Gyerekekre hangolva
Barbara Pease-Allan Pease - Miért hazudik a férfi, miért sír a nő.pdf
Barbara Pease-Allan Pease - Testbeszéd
Barbara Pease-Allan Pease - Testbeszéd enciklopédiája
Csernus Imre - a nő
Csernus Imre - a férfi
többet nemtok ajánlani így hirtelen.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jan. 9. 23:42
6/11 anonim válasza:
Ha már nem szeret ugyanannyira mint régen, akkor hagyd menni.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem,pont ezt szeretném elérni hogy azt érezze mint régebben
2011. jan. 9. 23:58
8/11 anonim válasza:
Velem ugyanez volt.Annyi a különbség,hogy mindketten 24 évesek vagyunk.6 évig voltunk együtt.3 hónapja ezekkel az indokokkal rakott ki.Próbálkoztam semmi értelme nem volt.Csak jobban magam alatt voltam.
9/11 anonim válasza:
Hidd el hogy soha nem fogja már azt érezni mint régen... Esetleg ha tartotok egy jó hosszú szünetet.. De ez is kétségbeesett próbálkozás és nem hiszem hogy érne bármit is.
10/11 anonim válasza:
Gondolkozz el azon hogy milyen volt mikor össze jöttetek hogy milyen voltál vele, meg mit csináltatok!és próbáld ezeket vissza hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!