Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejönnétek újta az első barátotokkal?
Nem.
Hogy miért? Mert egy túlérzékeny, hígagyú, unintelligens, sátánistával jártam életemben először, aki úgy csókolt, mintha egy hideg halat nyomtak volna a számba és folyamatosan ufónak nézte a disco fényeket. :)
ez hülyeség amit írtok(válaszolok), lehet hogy ti nem jősztök össze újra az 1. pasitokkal mert az rocker volt, de ennek a lánynak nem biztos hogy rocker volt az első pasija.
tehát akkor szerintem:
igen, én se jönnék vele újra össze mert fura lenne hogy annyi pasi után megint a legelsővel járok. lehet nektek ez normális ahogy olvasátok de engem belül nagyon zavarna.
de ha neked tetszik az 1. pasid, akkor nem látom akadályát hogy miért ne járjatok ;) sok sikert;)
23/l
Én az első barátommal nem jönnék újra össze, mert egy buta, kétszínű,hazug ember, aki meg is csalt.(ma már azt sem értem,miért voltam vele,dehát 16 voltam) Tehát egyértelműen nem!
Neked viszont: nem mindegy miért szakítottatok, milyen volt a kapcsolatotok. Én azt vallom hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, ha egyszer elhatározásra jutok, hogy szakítunk, akkor szakítunk, és nem táncolok vissza. Ő adott jeleket hogy megint megpróbálná? Milyen most a kapcsolatotok? Mindketten szabadok vagytok? Ha igen, és úgy gondolod, hogy menne tiszta lappal, akkor ülj le vele erről beszélni, és onnan meglátod a továbbiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!