Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » összejönnétek újta az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összejönnétek újta az első barátotokkal?

Figyelt kérdés
nem volt semmi komoly. még csók se. 16/l
2011. jan. 9. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Hogy miért? Mert egy túlérzékeny, hígagyú, unintelligens, sátánistával jártam életemben először, aki úgy csókolt, mintha egy hideg halat nyomtak volna a számba és folyamatosan ufónak nézte a disco fényeket. :)

2011. jan. 9. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:

ez hülyeség amit írtok(válaszolok), lehet hogy ti nem jősztök össze újra az 1. pasitokkal mert az rocker volt, de ennek a lánynak nem biztos hogy rocker volt az első pasija.

tehát akkor szerintem:

igen, én se jönnék vele újra össze mert fura lenne hogy annyi pasi után megint a legelsővel járok. lehet nektek ez normális ahogy olvasátok de engem belül nagyon zavarna.

de ha neked tetszik az 1. pasid, akkor nem látom akadályát hogy miért ne járjatok ;) sok sikert;)

23/l

2011. jan. 9. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:
biztosan írom:nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 9. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Én az első barátommal nem jönnék újra össze, mert egy buta, kétszínű,hazug ember, aki meg is csalt.(ma már azt sem értem,miért voltam vele,dehát 16 voltam) Tehát egyértelműen nem!

Neked viszont: nem mindegy miért szakítottatok, milyen volt a kapcsolatotok. Én azt vallom hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, ha egyszer elhatározásra jutok, hogy szakítunk, akkor szakítunk, és nem táncolok vissza. Ő adott jeleket hogy megint megpróbálná? Milyen most a kapcsolatotok? Mindketten szabadok vagytok? Ha igen, és úgy gondolod, hogy menne tiszta lappal, akkor ülj le vele erről beszélni, és onnan meglátod a továbbiakat!

2011. jan. 9. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!