Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 honapja jarok a baratnomel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 honapja jarok a baratnomel, es nemreg elhataroztuk, h sexelni fogunk. De vlamiert nem tudom betenni neki, pedig nedves is nagyon es en sem vagyok impotens, egyszeruen nem fer be, tul szuk neki, meg szuz! Szerintetek mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 15:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem tudom,es ha megse fog sikerulni???
2011. jan. 12. 13:21
 12/19 A kérdező kommentje:
en 18,a lany pedig 16
2011. jan. 12. 13:22
 13/19 anonim válasza:
biztos sikerülni fog csak türelem
2011. jan. 12. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:

ha vigasztal,mikor mi csináltuk először,nekünk sem ment,aztán vártunk még vele pár hónapot...akkor is nehezen "csúszott be",és fájt is nagyon,ezt nem lehet elkerülni...

L/24

2011. jan. 12. 16:56
 15/19 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,nagyon sokat segitettek,ha meg vki tudna vmi okosat mondani,azt megkoszonnem
2011. jan. 13. 12:22
 16/19 anonim válasza:
én probáltam 2 xer de nem volt sikeres edig amugy 18 ak vagyunk mind keten
2011. jan. 13. 13:28
 17/19 anonim ***** válasza:

lehet nagyon rágörcsöltök,nem szabad!

használjatok síkosítót,azzal könnyebb lesz!

L/24

2011. jan. 15. 22:23
 18/19 anonim válasza:
én probáltam betetem csinaltam kisidejig de a csajnak nem volt valami jo érzés kb medig kel csinaljam hogy a elvegyem a zsuzeségit s akor véris jon nem gyenge vok még kézdő szerintem a válaxokbol kivetétek már hol kel irjak hogy ne a válaszba irjak kőxi mindenkinek légyxi válaxoljatok kőxi
2011. jan. 20. 22:57
 19/19 Oroszlaci válasza:

Még ne kezdjétek ilyen korán a sexet mert ha most sikerülni fog amit szernétek és ezt élvezni fogjátok azt lehet hogy 6,10 év múlva már nem mert túl korán kezdtétek.Ha már LELKILEG is fel vagytok készülve rá akkor kezdjétek el.

Persze nem muszáj rám hallgatni én is csak egy ember vagyok a sok közül.Ezt vegyétek úgy hogy csak egy tanács volt amit írtam.Addig is minden jót kívánok :)

2012. júl. 23. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!