Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szól a kérdés. (magassággal kapcsolatos) szóval?
Ha 160-170 cm magasak vagytok, vagy 170 fölött kicsivel, akkor ha van egy 175 cm magas srác, aki egyébként kedves, vicces, jó megjelenésű, szerény mégis vagány öltözködésű, akkor összejönnétek vele? Mert sokaktól azt hallom, még mondjuk 155 cm körüli lányoktól is, hogy egy pasi csak 180 cm től pasi...
18/F
Hát furi csajokat ismersz,én megőrülnék ha még lábujjhegyen álva sem érném el a pasim száját,hogy megcsókoljam.165 vagyok de a 175nél magasabb srácok már túlmagasak,persze kivételek mindig akadnak...de azért ne a gyerekének nézzenek hanem a barátnőjének.
22/l
A mi esetünkben én 173cm vagyok, a barátnőm meg 175cm.
Soha egyikünket sem zavarta a dolog.
Kérdező ez hülyeség. Ez olyan mintha mi azt mondanánk hogy 90-es mell méret alatt nincsenek lányok. :D
19/F kb 170-176 cm :D
én 168 cm vagyok a barátom tőlem picivel kisebb 165 cm körül van..ez már gáz akkor?
mivel szeretem nekem sem fontos, h hány cm
Ez így nem igaz, hogy egy férfi csak 180 cm-től férfi.
Ízlések és pofonok, egyénenként változó, hogy kinek, mi jön be.
Szerintem, ha valaki komoly kapcsolatot szeretne, akkor a magasság (még ha az illetőnek fontos is ez) csak egy szempont több más mellett.
Én 168 cm magas lány vagyok. Párszor randiztam egy 170 cm magas sráccal, és kifejezetten idegesített, hogy szinte egy magasak vagyunk. De az a fiú belsőleg sem fogott meg, és nem a magasságon állt vagy bukott, hogy nem lett kapcsolat.
Én azt szeretem, ha a srác azért egy kicsit magasabb nálam. Nem kell 180 cm-nek lennie, csak azért legyen kicsit magasabb.
De szerintem ez sokaknál csak egy szempont, sok fontos másik mellett. És ha a többi dolog rendben van, nem hiszem, hogy a magasság bármit kizárna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!