Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányokhoz szól a kérdés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz szól a kérdés. (magassággal kapcsolatos) szóval?

Figyelt kérdés

Ha 160-170 cm magasak vagytok, vagy 170 fölött kicsivel, akkor ha van egy 175 cm magas srác, aki egyébként kedves, vicces, jó megjelenésű, szerény mégis vagány öltözködésű, akkor összejönnétek vele? Mert sokaktól azt hallom, még mondjuk 155 cm körüli lányoktól is, hogy egy pasi csak 180 cm től pasi...

18/F

2011. jan. 9. 15:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
én összejönnék vele pedig én 169 cm magas vagyok!Nekem ez egyáltalán nem kizáró ok!Ismerek olyat aki 188 cm magas, de ha ránézek egyáltalán nem az jut eszembe, hogy milyen férfias, és ismerek 173 cm magas srácot, hát nem utasítanám vissza:)!!Az a lényeg, hogy milyen a megjelenése és a személyisége!A magasság nekem nem fontos(csak ne legyen kisebb nálam egy fejjel:P)
2011. jan. 9. 16:19
 12/25 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok 17/L
2011. jan. 9. 16:20
 13/25 anonim ***** válasza:
Azt vettem észre ez inkább a fiúknál van mint kritiérium. Nálam legalábbis biztos akinek nem látok el feje felett magassarkúban az mint barátnő nem esélyes. Meg imádom az alacsony lányokat.
2011. jan. 9. 20:19
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát furi csajokat ismersz,én megőrülnék ha még lábujjhegyen álva sem érném el a pasim száját,hogy megcsókoljam.165 vagyok de a 175nél magasabb srácok már túlmagasak,persze kivételek mindig akadnak...de azért ne a gyerekének nézzenek hanem a barátnőjének.

22/l

2011. jan. 11. 11:36
 15/25 anonim ***** válasza:

A mi esetünkben én 173cm vagyok, a barátnőm meg 175cm.

Soha egyikünket sem zavarta a dolog.

2011. jan. 11. 11:43
 16/25 anonim ***** válasza:

Kérdező ez hülyeség. Ez olyan mintha mi azt mondanánk hogy 90-es mell méret alatt nincsenek lányok. :D

19/F kb 170-176 cm :D

2011. jan. 11. 12:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Én nem jönnék össze veled,de az én esetemben érthető is,ugyanis 178cm vagyok,és nagyon kellemetlenül érezném magam,ha én lennék a magasabb.Amúgy nekem is vannak problémáim a magasságommal,csak én meg túl magasnak érzem magam.De hidd ha magabiztos vagy,pozitív a kisugárzásod akkor és nem azon agyalsz,hogy húú de alacsony vagyok,hanem jól érzed magad a bőrödben akkor senki eszébe sem fog jutni a magasságod:)
2011. jan. 11. 12:09
 18/25 Szőke.: ) ***** válasza:
Én 165cm körül vagyok és tök mindegy mennyivel,de legyen magasabb:) jaazér ha lehet ne legyen 2m:P
2011. jan. 11. 12:14
 19/25 anonim válasza:

én 168 cm vagyok a barátom tőlem picivel kisebb 165 cm körül van..ez már gáz akkor?

mivel szeretem nekem sem fontos, h hány cm

2011. jan. 11. 12:30
 20/25 anonim ***** válasza:

Ez így nem igaz, hogy egy férfi csak 180 cm-től férfi.

Ízlések és pofonok, egyénenként változó, hogy kinek, mi jön be.

Szerintem, ha valaki komoly kapcsolatot szeretne, akkor a magasság (még ha az illetőnek fontos is ez) csak egy szempont több más mellett.

Én 168 cm magas lány vagyok. Párszor randiztam egy 170 cm magas sráccal, és kifejezetten idegesített, hogy szinte egy magasak vagyunk. De az a fiú belsőleg sem fogott meg, és nem a magasságon állt vagy bukott, hogy nem lett kapcsolat.

Én azt szeretem, ha a srác azért egy kicsit magasabb nálam. Nem kell 180 cm-nek lennie, csak azért legyen kicsit magasabb.

De szerintem ez sokaknál csak egy szempont, sok fontos másik mellett. És ha a többi dolog rendben van, nem hiszem, hogy a magasság bármit kizárna.

2011. jan. 11. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!