Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha egy orvos tetszik? (és nem a fehér köpeny miatt! ) /27 éves nő/

Figyelt kérdés
Ő elvileg nem kezdhet ki velem, mert ezt tiltja az orvosi etika, de látom, hogy tetszem neki, és valahogy ki kell derülnie, hogy mit is szeretnénk egymástól.Szóval mit tehetek???
2009. jan. 29. 23:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Ha a páciense vagy akkor ne tegyél semmit... Amúgy viszont nincs akadály
2009. jan. 29. 23:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Nincs magánrendelése, ahol esetleg kettesben maradhatnál vele addig, míg kideríted, hogy valóban kölcsönös-e a szimpátia?
2009. jan. 29. 23:48
 3/16 A kérdező kommentje:

Van magánrendelés, de ott is van egy asszisztenső.

de ha mégis ketten maradnánk, mit tegyek kérdezzek rá konkrétan?

Olyan rossz helyzet ez:( Nem vagyok már kislány, de ilyen lehetetlen szituban még nem voltam pasival.

2009. jan. 29. 23:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz egyáltalán róla valamit? pl., hogy nős-e? ha igen, akkor természetesen hagyd.

amúgy esetleg rákereshetsz iwiwen, és írhatsz neki valamit. ebből sztem venni fogja a lapot. vagy még az jutott eszembe, hogy menj el hozzá, aztán rendelési idő után várd meg a rendelője előtt (az épület előtt, ne bent)

2009. jan. 30. 00:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem nős. Volt, de jó pár éve elvált, van 2 kamasz gyereke.

Ok, és ha megvárom rendelés után, mégis mivel álljak elé? Egyébként max. 1x megyek még hozzá kontrollra, aztán többet nem kell. Iwiw-en bejelöltem, vissza iagzolt, de nem írtam neki semmit, mert nem tudom hogyan kezdjem el.

2009. jan. 30. 00:28
 6/16 A kérdező kommentje:
ja, és még annyit megjegyeznék vele kapcsolatban, hogy nem az a "nagydumás" macsó típus,inkább kicsit félénkebb azt hiszem, szóval akkor sem lenne könnyű eset, ha nem orvos-beteg mínőségben találkozunk, hanem csak úgy szimplán. Tehát nehéz szitu, de ha adnátok valami konkrét jó tippet kipróbálnám, mert de nagyon tetszik!!!:)
2009. jan. 30. 00:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, hát ha bejelölted iwiwen, és anélkül igazolt vissza, hogy írt volna mellé vmit, hát akkor sajnos sztem veszett ügy. a doki ugyanis sztem sejtette, hogy azért jelölted, mert bejön neked. érted... ha hasonlóképpen lenne ő is, akkor nem csak pusztán visszajelölt volna.

még annyit megpróbálhatsz, hogy elmész kontrollra, és közben bevetsz apró női praktikákat: legyél csinos (de ne ess át a ló túlsó felére) és mosolyogj rá sokat. ha bátor vagy, és nem félsz a pofára eséstől, akkor csináld azt, hogy miután végzett a doki veled, nyútsd át neki kis titokzatos mosollyal a telefonszámodat, a neveddel. ez azért elég konkrét célzás, és nincs benne semmi durva. csak aztán reméld, hogy felhív.

ha érdekled, TUTI, hogy jelezni fog valami módon.

2009. jan. 30. 00:41
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi a kommentet! Megpróbálom a női praktikákat, és figyelem a reakcióit,és ha bíztatóak, talán a tel.számom is odaadom neki:)Úgy vagyok vele, hogy inkább essek pofára,mert ha nem tennék semmit, akkor még sokáig rágódnék azon, hogy vajon elmúlasztottam-e valamit.

Azért ha valaki még hozzá fűzne valamit, az ne fogja vissza magát!:)

2009. jan. 30. 00:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen,vess be minden női praktikát!Én anno ugy vettem le a lábukról a pasikat:-)

Lehet,hogy ő sem mer veled kikezdeni,fél a visszautasitástól!?

Nekem ia bejönnek a dokik,azért mert én felnézek rájuk,nekem ők a legnagyobbak(életeket mentenek,nélkülük nem lehetne)!

Remélem sikerülni fog a randi!

Szoritok neked így ismeretlenül is:-)

2009. jan. 30. 09:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezdj ki vele addig, amíg kezel. Ha már befejeztétek a kezelést, hívd fel telefonon, mutatkozz be, kérdezd meg, hogy emléxik-e rád, és ha igen, hívd meg egy kávéra valahová. Ha nemet mond, vagy hárít, hogy nincs ideje, akkor pofára estél, de akkor soha többé nem kell találkoznod vele - így egy kicsit könnyebb lesz. Addig meg csak mosolyogj rá, ne hozd szóba a dolgot.
2009. jan. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!