Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik puncit szeretitek leginkabb?
Figyelt kérdés
Amelyik teljesen szortelen?vagy amelyiken vannak ilyen olyan formak borotvalva vagy tetovalva? vagy meg milyenek vannak?2011. jan. 8. 20:52
11/27 anonim válasza:
szilvásat!!...mert azt szeretem
12/27 A kérdező kommentje:
a nutellakremes nemis jo/?
2011. jan. 8. 21:20
13/27 anonim válasza:
én, kérdező, a tiédet szeretem.
14/27 A kérdező kommentje:
hm, :D
2011. jan. 8. 21:35
15/27 anonim válasza:
A nutellán is el lehet nyammogni :)
16/27 A kérdező kommentje:
Miaz hogy!
2011. jan. 8. 21:50
17/27 anonim válasza:
Ne fürgyé le! Hát mer' szeretem ha büdös a pitsa egy kicsit...
18/27 anonim válasza:
Nekem is csupasz. És nem cserélném le, mert nekem ez tetszik, és a pasimnak is. :)
19/27 anonim válasza:
csupasz a legjobb!! nem kell semmilyen forma , csík ,autópálya ,járda
20/27 anonim válasza:
Teljesen csupasz egy idő után lehet uncsi lesz, de fellehet dobni 1-2 alkalommal valami különlegességgel
Én pl szeretem, ha nyalás közbe Hitler bajszom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!