Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit tennétek meg a pasitokért?
Ez most komolyan zavar téged?
És te mit tennél meg a barátnődért?
Szerintem amugy egy csajnak inkább legyen hosszú haja mint rövid. Mármint én a hosszú hajúakat részesítem előnyben.
Nálam kizáró ok a rövd haj tüsisebb haj....
én meg alig birom már kivárni míg megnől a haja...fiús csajt akarsz vagy mivan?
sztem a hosszú haj hozzátartozik 1 csajhoz
Hát biztos sok mindent megtennék érte ha szeretem, de ezt tuti nem. Nehogy már, mit gondol egyes pasi magáról? Megmondanám, édes, nekem kell utána együtt élni vele, nem neked, ha így nem tetszem, mehetsz széllel szembe, majd jön más, akinek majd úgy tetszem ahogy vagyok és nem akar megváltoztatni...
20,L
Rövid haj?:(
Ha azt akarod, hogy elhagyjon, akkor kérd meg rá...
én le nem vágatnám a hajam senki kedvéért sem (pedig ajánlottak már érte kemény összegeket!).
de megpróbálhatod felvetni a lánynak, persze óvatosan, hogy vajon hogy állna neki, vagy olyan tálalásban, hogy 'sosem volt még rövid hajad?' finom kezdéssel, hátha ő nem ragaszkodik annyira a hajához, mint pl. én, vagy itt válaszoló néhány nőtársam. és lehet, hogy ő pl. olyan, akinek a rövid hajhoz egy kis biztatás kell, és a végén neki is jobban fog úgy tetszeni.
ne elvárás legyen Tőled, ne ultimátum, csak mondd, hogy szerinted jól állna neki. simán lehet, hogy mindketten jól jártok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!