Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszeres hazudozó a párom? Már komolyan kezdem ezt hinni, és a kapcsolatunkat is kezdi ez felemészteni, ahogy észreveszem magamon.
Olyan egyértelmű dolgokat tud meghazuttolni, hogy az már számomra idegesítő. Mintha komplett hülyének nézne sokszor.
Az a legszebb, hogy nem is nagy dolgokban füllent, hanem a leghülyébb, legkisebb dolgokban is.
pl. Feljött hozzám, én közben mosogattam. Bement a szobámba, és mondta: ennyire?. Kérdezem, hogy mi ennyire? Mondja, hogy semmi. Ez ment negyed órán keresztül, ugyanis pontosan tudtam, hogy a be nem vetett ágyamra célzott, gondolta, hogy még ennyit sem voltam képes megcsinálni. Aztán a végén mégis kibukott, hogy erre célzott. Komolyan nem értem, hogy miért olyan nehéz megmondani őszintén, hogy mit gondol.
De ez csak egy kisebb példa, még rengeteg ilyen van.
Mit gondoltok? De ne is csak a példát elemezzétek, hanem úgy kompletten, szerintetek van benne valami, hogy kényszeresen hazudik?
(amúgy szinte minden nap van hasonló szituáció, hogy nem mondja el az igazat)
Igazából mindig is öntörvényű voltam. Helyette is mindig én takarítok, főzök, néha mosok is rá. Szóval nagyjából kinyalom a seggét. Ez az ágybevetés egy eset. Mindig más dolog van, amit hazudik..vagy inkább füllent, nem is tudom mennyire áll távol a kettő.
Egy másik példa: Este, filmnézés. Elalszik. Én kikapcsolom a dvd-t, és arra felkel, és rámförmed, hogy miért kapcsolom ki, mikor ő nézte(persze mindezt akkor mondja, mikor már pár perce kikapcsoltam, és fel kel rám). Szóval egyértelmű, hogy elaludt, amivel semmi bajom nem lenne az ég világon, de akkor nekem ne mondja, hogy nem alszik. nem is ismeri be, hogy aludt. Mikor pl megkérdezem tőle, hogy na, akkor mit mondtak az előbb(csak hogy ismerje el), akkor hülyeségeket elkezd mondani. elég idegesítő:S
Jajj az előző példád olyan, mintha én írtam volna.:)
Nézünk egy filmet, hallom, hogy horkol.Mondom, alszol?Elkezdi, nem.Utána horkol tovább, kikapcsolom a filmet.(ne kelljen másnap megint megnéznem vele, ha már előtte láttam), 10 perc múlva:Miért kapcsoltad ki?
Sajnos ő is ilyen, annyira egyértelmű dolgokban hazudik, hogy szoktam is kérdezni, hogy most tényleg ennyire hülyének néz-e.
Ezen sajnos nem tudsz változtatni, vagy elfogadod vagy kidobod.
Node ha alapvetően öntörvényű vagy, akkor miért "nyalod ki a s...ét?" Valami miatt úgy érzed, tartozol neki (érzelmileg úgy értem)? Vagy lelkifurdalásod van vele szemben? Ez szerintem nem oké, hogy te beleerőlteted magad az reggel anyám este babám szerepébe, ő meg tök kényelmesen elvan a királyságában és más dolga sincs, csak hogy minden szöszért csesztessen.
Ez nem hazugság... ez csesztetés. Valószínűleg rajtad vezet le valamilyen agresszív késztetést, vagy valaki mással szembeni kisebbségi érzését. Tudod, aki a melóban kicsirigó, POnT az fog otthon az asszonyon ülni és - mivel az türelmes és elnéző - ezáltal bizonyítani saját magának, hogy azért tud ő még kiskirály lenni. Miért viseled el?
Azt írod másik példának, hogy: "rámförmed, hogy miért kapcsolom ki, mikor ő nézte(persze mindezt akkor mondja, mikor már pár perce kikapcsoltam, és fel kel rám). Szóval egyértelmű, hogy elaludt, amivel semmi bajom nem lenne az ég világon, de akkor nekem ne mondja, hogy nem alszik. nem is ismeri be, hogy aludt. Mikor pl megkérdezem tőle, hogy na, akkor mit mondtak az előbb(csak hogy ismerje el), akkor hülyeségeket elkezd mondani."
Én erre valahogyan így reagálnék (alternatívák):
- Mondd szépen utánam: Légy szíves, kapcsold vissza, mert csak úgy tudok aludni, ha van háttérzaj. Köszönöm, jó éjt.
- És nem is horkoltál, csak fújta a szél a szádat (puszi)
- Oké, ha már ketten nem alszunk, meséld már el, mitől vagy ilyen mérgespulyka x napja. Figyelek...rágyújtasz?
szal én vhogy így... más emberek vagyunk, lehet, hogy hozzád egyik se áll közel, csak hátha. Legvégső esetben meg tedd ki, akkor lehet elgondolkozik azon, megéri-e egyfeszt puffogni. XD
Azért "nyalom ki a seggét", mert szeretem. Mondjuk mostanában - szerintem ezek is közrejátszanak jócskán - nem nagyon érzem ezt. Amúgy is mindent magamnak csinálok, megszoktam már, és szívesen eltakarítom az ő dolgait is, ez alapjába véve nem probléma.
Ezek amúgy nem csesztetések, félreérted. Akármilyen szituációt képes lehazudni, ha úgy adódik. Ami persze tök egyértelmű, hogy nincs úgy, de ő állítja, hogy úgy van. A kommentem utáni válaszoló jól látja a problémát. Én is úgy érzem, hogy ezen nem fog változtatni, mert ő ilyen "hazudozó" típus. sajnos.
Utolsó válaszoló. Elég talpraesett vagyok, leteremtem pikk-pakk, ha úgy van. Azok a szövegek amiket írtál, szerintem az összeset bevetettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!