Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik férfi és nő között barátság? A páromnak van egy fogadott "huga", azt mondta csak barátok beszélgetnek de nem mondja el amikor megnézem a telefonját ott van hogy beszélt vele! Azt mondta nem akar tőle semmit baráti szinten szereti!
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 01:42
11/14 anonim válasza:
nekem 7éve a legjobb barátom fiú:) és világ életemben fiúkkal barátkoztam,a lányokkal csak a baj volt.sz.arkeverés kibeszélés stb.. Volt hogy ezzel a fiú barátommal egy ágyban is aludtam és semmi nem történt..Olyan mintha a testvérem lenne,semmmi szikra,akkor nem is lehet semmi!Jah és már 4éve van egy nagyon komoly kapcsolatom és a barátom is jóban van vele!:)
22L
13/14 anonim válasza:
hat nézd nehéz ügy... az mostani kapcsolatom egy barátságból indult ráadásul a volt párom barátja..csunya ugy volt, de már minden rendeződött... de most a párom egy jó barátjával nagyon joban vagyok már lassan fél éve, és közel sincs olyan "feszültség" közte és köztem mint a párommal volt, mikor még csak barátok voltunk. ugyhogy figyelj! nagyon!! de kisebb esély van arra hogy csak barátok amugy! sztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!