Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon gazdag családból származik, én meg nagyon szegényből. Mit tegyek, hogy ne zavarjon ez?

Figyelt kérdés
A randikon mindig ő fizet, és ez kezd nagyon zavarni. Szeretném én is meghívni valamire, de sosincs elég pénzem rá :( Nem akarom, hogy azt higgye, csak a pénze miatt vagyok vele, mert nagyon szeretem, akkor is szeretném, ha nem lenne gazdag! Félek, hogy emiatt tönkre fog menni a kapcsolatunk és azt nem élném túl :(
2009. jan. 29. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A penz nem minden az nem boldogitt...ha szeret ugy sem hagy el azert mert te szegenyebb vagy.
2009. jan. 29. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megmutatni az igazi értékedet. (külső, belső) Ha igazán szeret, rájön, h Te vagy az igazi neki
2009. jan. 29. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

13:52, azt hittem azt írtad, hogy "felgyújtom"...

Ha emiatt megy tönkre a kapcsolatotok akkor az elég gáz.

2009. jan. 29. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
20:20-as!Jót nevettem ezen a felgyújt-omon!Ott a pont!:-)
2009. jan. 29. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!