Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2éve vagyunk együtt. Lassan. Ajándéktipp kellene (? )
jajj bocs:)20. szülinapra fiúnak.
inkább venni, sok mindent készítettem már
Kapott:
plüsst,órát,nemzeti karkötőt,pólókat,nadrágot,boxereket,egyedi naptárt,telefont,zsebórát,bőr tárcát...
sütni mindenképp fogok, azt még hogy mit, nem tudom, kapott már pikk alakú tortát, kedvenc sütije: emeletes élvezet, de mindig ilyet csinálok, kéne már vmi mást is...
jah lemaradt:
gravíroztatott toll, hímzett törülköző...aztán lehet még eszembe jut más is...
Szűz Anyám :D
Így nehéz!!
Hú hát... én páromnak fél évre párnát csináltam :) Vannak olyan pergamenek hobbi-boltban meg ilyen boltokban, amin idézetek vannak. Vettem születésnapjára egy olyat, hogy a ' világ legjobb kedvese részére' és nagyon szép idézet volt rajta Goethe-től. Meg is hatódott. meg kapott ezüst nyakláncot ( ha anyagilag jobban állsz, lehet arany is, én csak zsebpénzből élek sajnos :S) amihez vettem egy szívmedált amit félbe kell pattintani és egyik fele nálam, másik nála.. Öntöttem gyertyát is.. hű... más nem jut eszembe hirtelen..
parfüm már volt, fa táblán idézet is, nyakláncai vannak...:D
igen, nehéz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!