Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak 1hónap múlva lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak 1hónap múlva lesz a 20. szülinapja!Milyen ajándék legyen? Egykét ötlet amit már ti is vettetek!

Figyelt kérdés
Nem tudom mit vegyek neki mindene meg van!Tudom hogy nem az a lényeg hogy mit kap hanem hogy tőlem!De szeretnék valami olyat aminek hasznát is veszi vagy kiteszi a polcára és örül neki akárhányszor ránéz!Szeret focizni szereti a számítógépes játékokat! De arra gondoltam veszek neki egy pénztárcát mert eléggé elnyűt már ami van neki de szeertnék mellég vmi személyesebbet is!ja és a párom fiú!
2009. jan. 29. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Pénztárca nagyon jó ötlet. Egy szép bőr pénztárca mindig érték. Ha dohányzik a párod vehetsz neki egy szép fém gyújtót, amibe gravíroztatod a monogramját. Vagy, esetleg tollat, amit szintén lehet gravíroztatni és nagyon személyes. Ötletes és személyes még egy jó minőségű törölköző, amibe belehímezteted a keresztnevét.
2009. jan. 29. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a legsikeresebb ajándékom egy szolid, de szép ezüstkarkötő volt. Eleinte tényleg jó, ha csak kis személyeseket veszel, de ha már régebb óta együtt vagytok, akkor majd nyugodtan vehetsz neki hasznos ajándékokat is. :)
2009. jan. 29. 11:48
 3/6 A kérdező kommentje:
7hónapja vagyunk együtt! De azt hiszem hogy pénztárcát veszek neki és rakok bele rólunk vagy rólam egy képet! Szerintetek az jó?
2009. jan. 29. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen jó. De akár még kisebb/olcsóbb ajándék is megteszi. Hisz 7 hónap még nem túl nagy idő. Egy bőrpénztárca sem olcsó mulatság.
2009. jan. 29. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én párom tavaly volt 20 éves és akkor mi fél éve voltunk együtt!én parfümöt vettem neki,meg sütöttem tortát.Most meg 2 hét múlva lesz a 21. és még énis tanácstalan vagyok,a sütés részét már tudom és azthiszem,h én egy pókerszaküzletben fogok körülnézni....
2009. jan. 29. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy neki van pókerszettje is parfümöt is most kapott az anyukájától szóval marad a pénztárca vagy egy óra ezek azok amik még nincsenek neki!:(
2009. jan. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!