Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor készültök elkötelezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor készültök elkötelezni magatokat?

Figyelt kérdés

Persze,ha meg van a nagy Ő,értem én,de tegyük fel,meg van,körülbelül szerintetek mi az ideál életkor a házasságra? 30? 40?

/Nem érint,csak érdekel.../

2011. jan. 5. 21:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

18-20 évesen, párommal már 2,5 éve együtt vagyunk, fél éve eljegyzett, ha vége a gimnáziumnak, szerintem semmi akadálya.

L/17

2011. jan. 5. 22:31
 12/19 anonim ***** válasza:
23 körül képzelem el...csak tudnám kivel
2011. jan. 5. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:
A 15éves válaszolónak mondanám,hogy még nagyon fiatal vagy,és sok minden áll előtted!!Nekem az első barátom 14 évesen lett,de még csak csók sem volt köztünk eleinte,mégis 3 évig voltunk együtt,mindig azt mondtam hogy nekem ő lesz a férjem stb.,mégis szakítottunk.Fiatalok voltunk,és szórakozni akartunk!Mondjuk nektek lehet másak a körülmények stb.
2011. jan. 5. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
30 alatt nem akarom,pedig már most készen állok rá.aki 30 alatt meghülyít annyira az ki is érdemelt.
2011. jan. 5. 22:53
 15/19 anonim ***** válasza:

ja,utolsó vagyok és 20 éves lány.Én szeretnék olyan 2 év múlva férjhez menni,mert nem biztos hogy később lenne rá lehetőségünk,ha így halad az ország...:D

na jó az utóbbi csak vicc volt..:)

2 éve vagyunk a párommal,én már babát is szeretnék 2-3 év múlva,de persze csak esküvő után...:)

A szülésre azt mondják,hogy a 20 év az ideális,legalábbis fiatalon,mert azt állítják hogy könnyebb szülni!A házasságot nem tudom,azt már mindenki magának döntse el,hogy mikor szeretne.:)

2011. jan. 5. 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:

az utolsó vagyok.

mire megírtam a válaszomat,addigra nem az utolsó voltam,hanem írtak utánam..:)

szal az utolsó előtti vagyok...:D

2011. jan. 5. 22:55
 17/19 anonim ***** válasza:
ezen már túl vagyunk, akkor voltam 24 (N)
2011. jan. 6. 08:40
 18/19 anonim ***** válasza:

A 22:43-as válaszolónak üzennék:)

Nagyon jól tudom, hogy még milyen fiatalok vagyunk.Nagyon távol áll tőle, hogy ilyen fiatalon elkötelezzem magam, majd ahogy hozza az idő, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, hogy oldunk meg egyes problémákat.Lehet, hogy időközben "megunjuk egymást", vagy elhidegülünk egymástól, ez már a jövő zenéje, de optimista ember vagyok:)

A kérdezőnek pedig köszönöm szépen! :)

15/L

2011. jan. 6. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Soha az életben. Nem nekem való az.
2011. jan. 6. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!