Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akkor kezdek kelleni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor kezdek kelleni a lánynak, amikor barátnőm lett?

Figyelt kérdés

1 évig tetszett egy osztálytársam, de ő ezt nem viszonozta, közben meg még egyszer barátja is volt pár hónapig, úgyhogy hosszan és fájdalmasan sikerült őt elfelejtenem, amit nem könnyített meg hogy minden nap láttam őt. Most lett egy 15 éves barátnőm, akivel nagyon jól megvagyunk.

Közben azt vettem észre hogy az osztálytársnőm egyre jobban érdeklődik irántam az utóbbi hetekben. Sokszor ír nekem facebookon vagy MSN-en és az iskolában is többször keresi a társaságom. Megkérdeztem egy közös ismerősünket, aki azt mondta hogy lehet, hogy tetszem neki.

De miért most? 3 évig osztálytársak voltunk addig is amíg nem volt barátnőm, ebből a 3-ból 1 éven keresztül odáig voltam érte. Akkor miért nem kellettem neki? Miért csak most tetszem neki, amikorra túlléptem rajta és van valaki más az életemben?

17/F

2011. jan. 5. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert nő :D . A nő egy ilyen rendszer, ami gerjesztés nélkül is ad válasz függvényt...

Egy keresztkérdés, ha van barátnőd (és feltételezem szereted amennyire csak tudod), akkor mit érdekel hogy egy másik csaj mit gondol rólad?

2011. jan. 5. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
ezegy érdekes dolog ez velem is elöfordul konkrét válasz erre nincs de egy biztos azok a fiuk jobban kellenek a lányoknak akiknek van barátnöjük mert ez növérem szemszöge röviden megfogalmazva azok a fiuk nem lehetnek rosszak hiszen van barátnöjük. persze ez itt most valoszinüleg nme befolyásolo.
2011. jan. 5. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval.

am hozzáteszem hogy valsz azér mer piszkálja hogy már nem futsz utána, és élvezte hogy szenvedsz miatta. am ha dobnád a kiscsajt hogy megint ráhajts, ugyanugy nem érdekelnéd, ez biztos... neki csak az kell hogy fuss utána, de nem akar tőled semmit

2011. jan. 5. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért érdekel, hogy mit gondol, mert sokáig fontos része volt az életemnek tudatlanul is, utána pedig nehéz volt elfelejtenem, ennek tetejébe pedig most is ugyanúgy látom őt minden nap, ami még így lesz másfél évig biztosan.

Régen emlékszem még olyan is járt a fejemben, hogy sosem tudok majd elszakadni tőle és ha lenne is valaha más barátnőm, akkor ha egyszer ő azt mondaná hogy tetszem neki, simán otthagynám a barátnőmet. Most már persze ezt nem így gondolom és ilyet nem is tudnék tenni, mert szeretem a mostani lányt, viszont az a g*ci kérdés ott van bennem folyamatosan: Itt voltam neki három évig, b@ssza meg, ha korábban tetszem meg neki, akkor most is együtt lehetnénk.

Kösz a válaszokat.

2011. jan. 5. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert ha van nőd, az azt jelenti, hogy van benned alfa-tulajdonság, ami értékes a csajok számára...figyeld meg, a buliban is az a csávó kapja legtöbb figyelmet, aki egyszerre 8 nőt ölel.
2011. jan. 5. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Most már van barátnőd és csak ez számít. Ha eddig nem kellettél neki, akkor mostmár rohadjon meg egyedül. Az előző hozzászólóknak igaza van. Az kell neki, hogy fuss utána, ettől érzi jól magát és zavarja, hogy már nem ő van a középpontban.
2011. jan. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!