Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elmennétek akkor is látogatni a barátnőtöket ha 100km-re lenne tőletek? úgy h egy 7végén ő egyen ti/te?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:16
11/16 anonim válasza:
Mindig attól függ, honnan hova 100 km. Nekem egy éve van egy budapesti barátnőm úgy, hogy Szolnokon vagyok. Kocsival/vonattal is egy óra, pont 100 km. Ez az utazási idő (pláne úgy, hogy korábban dolgozni, meg egyetem első évében mindennap feljártam Pestre) nekem egyszerűen már nem is tétel :D Olyan szinte, mint ha egy városban laknánk, napi szinten tudunk találkozni nem is kis időre sokszor.
De valamelyik előttem szólónak igaza van: ha már kérdés felmerül, az nem jelent semmi jót. A fentiekből talán kitűnik, hogy a körülmények meg a lányhoz való érzelmeim miatt nekem egy pillanatig fel sem merült!
12/16 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de az én férjem Pestről utazott le nyíregyre (kolis voltam) vagy ha otthon voltam, záhonyba, s sose várta el hogy felválltva utazzunk. Én fősulira jártam, de ritkán feljöttem hozzá, s Ő dolgozott. De ha nagyon hiányoztam neki, volt úgy hogy még szabadnapot is vett ki vagy pl. szakdoga írásnál, ha valamiben elakadtam, mert nem nagyon értettem a számítógéphez, lejött, csak telefonálnom kellett, s másnap ott is volt. S kb 250-300 km volt a távolság. Azóta eltelt 3 év, a férjem lett, s hamarosan megszületik a kisfiúnk. Nálunk jól sültek el a dolgok.
13/16 anonim válasza:
170 km minden hétvégén, plusz hétközben 1-szer, ritkábban 2-szer 85 km, lassan 1 éve együtt vagyunk, és minden jó :)
14/16 anonim válasza:
utsó vok: szóval igen :D Ő amúgy kolis lévén, hétvégi programokkal tűzdelve nehezen tud idejönni
15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. elég nagy táv így fiatalon a 100km is bőven. nem várhatom el hogy mindíg jöjjön nekem jó a felváltva reélmem ő sem fogja kifogásolni idővel se.. ucsó elött gratula nektek ;) :D
2011. jan. 12. 16:56
16/16 olivia2244 válasza:
Bár én is lány vagyok, de a húgomnak is távkapcsolata van. 207 km-re lakik a barátja. Ők csak havonta egyszer tudnak találkozni (mindketten tanulnak még), de nekik is működik így a kapcsolatuk, nagyon jól megvannak már több, mint fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!