Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elmennétek akkor is látogatni a barátnőtöket ha 100km-re lenne tőletek? úgy h egy 7végén ő egyen ti/te?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:16
4/16 anonim válasza:
Igen. De az én vagyok és az én barátnőm. Azt hogy neked meg kell-e ezt tenned? Nem!
És ha ez kérdés akkor nem biztos hogy jól sül el...
5/16 anonim válasza:
Az én barátnőm 135km-re lakott tőlem. Én mentem el hozzá, már a koleszt tervezgettem jövőre...mindent itthagytam volna érte. Erre dobott egy mondvacsinált indokkal...
De a válasz a kérdésre akkor is igen...
6/16 anonim válasza:
háááát nekem az már necces lenne... én szeretem ha a közelben van h mindig tudjunk d.... na szóval értitek xD
7/16 anonim válasza:
Én 200 kilómétert utazok barátnőmhöz 2 hetente és fél éves a kapcsolat és tökéletesen megvagyunk. Ez elég válasz arra hogy elmennék e látogatni?:) és csak azért nem gyakrabban mert mind2őnk tanulunk és azokon az 1-1 kimaradt hétvégén átlagba mind2 en tanulunk...
8/16 anonim válasza:
Jászberényi vagyok,a barátnőm Miskolci
125 km
Simán megyek,akár 4-5 órára is,csak láthassam......
9/16 A kérdező kommentje:
az igen.ucsó jó sokat vagy képes utazni örülhet a bnőd :D na azért mégis vannak itt értelmes emberek értelmes válaszokkal ;)
köszi mindenkinek a válaszokat :D
2011. jan. 5. 22:33
10/16 anonim válasza:
hála a koleszéletnek és a netes ismerkedésnek volt néhány távkapcsolatom. a legtávolabbi 500km, a leghosszabb 2,5 év (ez 200km-re volt). jó volt, de nem kezdenék bele még egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!