Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek paromnak Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek paromnak Valentin napra?

Figyelt kérdés
5 honapja leszunk pont akkor egyutt de nem tudom hogy mit vegyek en 16 eves vagyok o 18. Ilyen polo vagy ezust dolgokat mar kapott tolem:P
2009. jan. 28. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
mert neked egy átlagos nap nem "szerelmes nap"? butaság. Átvett divatünnep, majmolás az egész. Inkább azért vegyél neki ajándékot, ha már annyira szeretnél, mert 5. hónapja vagytok együtt, ne azért, mert Valentin nap van...
2009. jan. 28. 19:51
 2/4 A kérdező kommentje:
igyis ugyis vennek. Ilyen erovel a karacsony meg a szilveszter meg a husvet is alltalanos nap... de valastz meg mindig nem kaptam hogy mit is vehetnek.. csak leb****sokat a gyors iras miatt... meg azert hogy miert hiszek ilyenekbe..
2009. jan. 28. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:
nem srtodok meg de nem vagom mindenki ora ala a hibait. sajnalom nem magyar vagyok. szoval nicsn is magyar nylev a szamitogepembe.. es irni sem magyar ekzets betukkel fogok.. es normalis valaszt vartam.. nem azt hogy megkritizaljatok meg eliteljetek semmisegert!
2009. jan. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!