Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit nem tudok kiverni a fejemből, már 3éve lassan. Mit csináljak?
Most nem tudom mi van vele, régen volt hogy beszéltünk, akart volna járni velem, amit később tudtam meg. Azóta van egy kisfiam és férjem. Egyre rosszabb, teljesen begolyózok tőle! És még nem is látom! Mit csináljak?
(a házasságom sem a legjobb)
Őld meg:D:D:D
Na jó,hülye poén volt,de nem hagyhattam ki.:D
Szerintem már neki is külön élete van,és szerintem egyikőtöknek sem kell a cirkusz,ha kiderülne,hogy viszonyotok van...:)
Igaz,most le fognak köpködni,de ha annyira nem jó a házasságod,akkor inkább alkalmanként csald meg a párod.
Persze,most aztán leszek én mindenféle szemét alak,csak jó ember nem,de én ezt tenném a helyedben:)Egy jó,kiadós szex sok gondot el tud felejtetni:)
Ha ráadod a fejed,2 tanácsot fogadj meg:
1.Ne ismerd régóta
2.Ne legyen túl közeli,és ne árulj el magadról sok mindent
Azért kellenek ezek,ha a 3.fél véletlenül rájön,hogy veled akar lenni,de neked csak egy kiadós szex volt,ne tudjon megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!