Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú akit nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit nem tudok kiverni a fejemből, már 3éve lassan. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most nem tudom mi van vele, régen volt hogy beszéltünk, akart volna járni velem, amit később tudtam meg. Azóta van egy kisfiam és férjem. Egyre rosszabb, teljesen begolyózok tőle! És még nem is látom! Mit csináljak?

(a házasságom sem a legjobb)

2009. jan. 28. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el! Én voltam férjezett nő szeretője (nem vagyok büszke rá), és hidd el, szenvedés volt mindkettőnknek, pedig szerettük egymást nagyon. Végül mégis a férjét, a biztonságot választotta, utólag belegondolva jól is tette. Pedig vállaltam volna, hogy ha elválik a férjétől, elveszem feleségül és mindent megadok neki. A tanácsom: kíméld meg magad a szenvedéstől. Egyszer már választottál, van egy párod, aki lehet, hogy nem a legtökéletesebb, de a gyermeked édesapja, és azért valószínűleg nagyon szeret mindkettőtöket.
2009. jan. 28. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Őld meg:D:D:D

Na jó,hülye poén volt,de nem hagyhattam ki.:D

Szerintem már neki is külön élete van,és szerintem egyikőtöknek sem kell a cirkusz,ha kiderülne,hogy viszonyotok van...:)

Igaz,most le fognak köpködni,de ha annyira nem jó a házasságod,akkor inkább alkalmanként csald meg a párod.

Persze,most aztán leszek én mindenféle szemét alak,csak jó ember nem,de én ezt tenném a helyedben:)Egy jó,kiadós szex sok gondot el tud felejtetni:)

Ha ráadod a fejed,2 tanácsot fogadj meg:

1.Ne ismerd régóta

2.Ne legyen túl közeli,és ne árulj el magadról sok mindent

Azért kellenek ezek,ha a 3.fél véletlenül rájön,hogy veled akar lenni,de neked csak egy kiadós szex volt,ne tudjon megkeresni.

2009. jan. 28. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondja felejtsd el?Tudom mondani konnyu meg tenni annal nehezebb.En is ebbe a cipoben jartam.Probaltam feltekennye tenni,a kedveben jarni de semmi sem sikerult.Aztan idovel ra jottem minek olyan utan futni akit nem erdeklek.Hagytam nem gondoltam ra es az IDO sokat segitett.Tepd szet az emlekeket.SOK SIKERT
2009. jan. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!