Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szeretem az egyik tanáromat és nem tudom kiverni a fejemből! 8 (
Segítsetek légyszi! Tudom,hogy sok az előítélet evvel kapcsolatban,de én nem a jegyek miatt akarnék bármit is (jó tanuló vagyok,5ös). Én csak megszerettem Őt,és Ő is nagyon kedves velem,szóval így még nehezebb.(Gimnáziumról van szó,még 2 évem van vissza.)
Tudom,hogy büntetett a tanár-diák kapcsolat,ráadásul nem tudom,h Őt egyáltalán érdekelném-e (most vagy később akár). De nem hiszem..talán (egy kicsit más velem,mint a többiekkel). Ti mit tennétek a helyemben? Láttam itt több hasonló kérdést,meg olvastam is sok választ, de sajnos képtelen vagyok elfelejteni Őt!! Mit csináljak most? Mi legyen?
Ha nem akarsz neki(!) rosszat, akkor békén hagyod, legalább addig, míg suliba jársz. Ha már végeztél, a ti dolgotok, mit csináltok. De ha így történik köztetek valami, téged csak eltanácsolnak a suliból, de ő nagyon megütheti a bokáját!
Pedro
sziaa! nekem volt egy osztálytársam (fősulis vagyok most) gimiben, aki belezúgott a tanárjába. ez harmadikban volt. a tanárnak sem volt közömbös. "elfelejtették" egymást egy jó időre (nem akarták, hogy a tanárnak baja legyen belőle) és amikor már nem járt a csaj a suliba, akkor összejöttek. szerintem itt vagy a felejtés, vagy a várakozás segíthet... Amúgy könnyebb kiszeretni belőle, ha nem viszonozza, vagy ha találsz valami aranyos srácot. vagy foglalkozz mással:)
21/L
Igen jól feltételezte az 5. kommentelő, én vok a fiú és ő a nő,de ez semmit nem jelent.
A 2. és 3. kommentelőtől köszönöm,de ez nem ilyen egyszerű,h 'nőj fel' sztem.
Köszönöm a 7.nek és a 4.nek a kommentet,hasznos volt,köszi!:)
Ne menj bele ilyesmibe. Én megtettem harmadikos koromban, 7 évig volt a párom. A kapcsolatnak vége lett és egy életre bánom, hogy akkor elvesztettem miatta a becsületemet, pedig csak szerelmes voltam.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!