Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme folytatni?
Figyelt kérdés
A barátnőm szeptembertől Egerben akar tanulni, én pedig Szentendrén, hatalmas lesz a távolság köztünk. Mind ketten Salgótarján közelében élünk, attól tartok h ez nekünk így nem működne sokáig. Nagyon-nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, de félek h nem bírjuk ki. :( Mit gondoltok, működne?2011. jan. 4. 15:11
1/4 anonim válasza:
Ha IGAZÁN szeretitek egymást, akkor működni fog. A legjobb barátnőmék 1 évig úgy voltak együtt, hogy az egyikük Békéscsabán, a másikuk Budapesten, volt, hogy 1 hónapig nem látták egymást. Aztán 10 hónapig együtt éltek, aztán most fél évre kinn van a fiú Németországban, a fél év alatt 3szor találkoznak. És kibírták/ kibírják. Ugyanakkor egy másik barátomnak Pécsre került a menyasszonya, míg ő Pesten tanult, ők fél évig bírták... Megint egy másik barátnőmék 2 évig voltak úgy együtt, hogy a lány Pesten, a fiú Veszprémben tanult, csak hétvégente találkoztak a közös városban, ahol laknak. Ebben az évben viszont a srác Pestre jelentkezett MSc képzésre, így együtt laknak már. De a lényeg, hogy ők is kibírtak 2 évet. Szerintem ha valóban szeretitek egymást, és megpróbáltok mindent megtenni, hogy láthassátok egymást, amikor csak lehet, akkor működhet. 20/L
2/4 nielindi válasza:
ti legalább egy helyen laktok. én siófokon lakom, pécsen tanulok, és a barátom kecskeméti. szted?! nekem működik.
csak rajta és rajtad mulik, h nektek működne-e.
3/4 anonim válasza:
Ez attól függ, mennyi idősek vagytok. Ha a lánygimnáziumban akar tanulni, akkor nehezebb dolgod van, mert onnan csak havonta engedik haza lányokat, és amúgy is elég szigorú rendszabály uralkodik, de ha egyetemre megy, akkor azért lesz alkalmatok találkozni.
Hogy van-e értelme folytatni, az csak tőletek függ, mennyire szeretitek egymást. Nekem az egyik barátom csak kéthetente látja a barátnőjét, hétvégén 1-1 napra, már bő 3 éve emiatt, és mégis folytatják, és szeretik egymást.
Szóval ne most döntsd el, majd alakul. Addig még sok víz lefolyik a Dunán.
4/4 anonim válasza:
Szerintem hülyeség,hogy havonta engedik haza a lányt..Minden hétvégén haza mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!