Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok 4 év korkülönbséghez?
Figyelt kérdés
22L, 18F2011. jan. 4. 10:13
2/15 A kérdező kommentje:
tehát a lány idősebb
2011. jan. 4. 10:18
3/15 anonim válasza:
Nem mondod... :) Ebben semmi kiventivaló nincs, rendben van.
4/15 anonim válasza:
sejtettük hogy az L betű nem lovat, és az F nem farkast jelent :D am ez nem vészes.
5/15 A kérdező kommentje:
fiú középsulis, lány másoddiplomás :D
2011. jan. 4. 10:20
6/15 anonim válasza:
még mindig teljesen jó!!:)van még valami?:)
7/15 A kérdező kommentje:
cseppent sem furcsa?
2011. jan. 4. 10:23
8/15 anonim válasza:
Téged zavar? Mert amúgy van egy 20 éves ismerősöm csaj, és hát minden hétvégén, egy 17 éves sráccal kavarnak..Bejön neki, csak őt zavarja hogy fiatalabb..Ha téged nem zavar, másnak beleszólása úgysincs;)
9/15 anonim válasza:
Hát ha a lánynak a fiatalabbak jönnek be egészségére. Én nem szeretném, hogy a fiú legyen fiatalabb. De a mai világban vannak már furcsább dolgok is.
10/15 anonim válasza:
20 éves korom körül nekem is volt 4 évvel idősebb barátnőm. Egy pillanatig sem zavart.
Az exemet most egy nála hat évvel fiatalabb srác dugja. Viszont egyre többet panaszkodik nekem, hogy a gyerek semmilyen szinten nem tudja kielégíteni. Sem az ágyban, sem a viselkedésével. Mivel mindketten tanulók vagyok és a lánynak sem lehet olyan nagy tapasztalata, ez nem lehet probléma. Viszont ha te vagy a fiú, akkor a kérdéseid alapján úgy látom, gyorsan fel kell nőnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!