Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudod képzelni, hogy Vastag Csabával csókolózz?
Nyilván inkább nőket kérdeztem, hogy el tudják-e képzelni. Bár simán lehet, hogy pasiknak is bejön. :)
Nicolasban csak az zavar, hogy kopasz. Vajon az ágyban is rajta van a kalapja? XD
Én is el tudnám képzelni. Egyetlen csókocskát, csak úgy kíváncsiságból. :D
Amúgy az elején nem szerettem a műsorban, a közepe felé lett szimpatikus, a végére meg NAGYON. Az érzékenysége és, hogy merte vállalni a könnyeit, plusz, hogy nagyon megváltozott, nagyon emberi lett.
Fuj szerintem Nikolas nagyon ronda :S Mindig elfordultam, mikor ő énekelt, mert hallgatni viszont jó volt, kimenni nem akartam a szobából, de... :S.D
Nekem amúgy V.Cs. az elején semleges volt, a közepe felé szimpi lett, így a vége felé meg nem tudom, mit gondoljak róla... Nem tudom, h őszinte-e, vagy se o.O Anno Tabániról meggyőződésem volt, hogy fullra őszinte, de ezzel kapcsba most kétségeim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!