Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eletetek legnagyobb csalodasa?
na látod 14:14-es már nem vagyunk egyedül.. azt hittem ilyen csak velem történhet...
Ti még együtt voltatok, mikor rájöttél?
Mert ugye mi 7 éve voltunk együtt, mikor rányitottam... :os
én 4 hónapot jártam egy lánnyal mikor közöltem vele lehet b uzi vagyok.
késöbb persze összejöttünk azt hittem hogy még mindig szeret, lefeküdt velem és kidobott. teljesen összeomlottam.
Kedves utolsó: Ne csodálkozz!
Még nem éltem sokat, szóval biztos lesz ennél nagyobb csalódás is.
De eddig ez volt a legrosszabb. Távkapcsolatban élünk a párommal, már lassan másfél éve.. Egyik nap egy veszekedésünk alkalmával kinyögte, hogy csak azért nem szakított még, mert félt, hogy akkor mi lenne velem.. Ezek után pedig azt mondta utál...
A végén kiderült, hogy puszta idegesség volt az egész, de azért még nagyon-nagyon rosszul esett..
Volt?
Hmm eddigi csalódásaim nem nagy valamik, szerelmi bánat, de az se nagy valami.
Az a fő hogy mi lesz:
3 hónapja imádok egy lányt, jobban szeretem őt mint bármi mást, nem tudom elképzelni az életet nélküle, és még egy hónapot várok vele, el fogom hivni randira, és meglássuk, ha nemet mond abba a lelkem belehal........ Szurkoljatok nekem!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!