Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehetek el a 2. randin?
Köszi:)
Az első találka előtt ismertem meg "love.hu"-n,és azután MSN-en tartottuk a kapcsolatot...Szóval kb.1 hetes ismerkedésre találkoztunk először.
Szia ! En is igy ismerkedtem meg a mostani parommal es mar egy eve egyutt vagyunk.Nem volt csok a masodik randin, talan 3. 4. kornyeken, eleg benanak tunt , nem tudtam vele mit kezdeni, meg a kezemet is alig merte megfogni, a vegen kiderult, csak nem merte, felt , hogy en nem akarom.Pedig Istenien csokol, hoyg miert volt ez ?
Egy masik ilyen randin , mar elso alkalommal volt csok,az sem volt rossz , a srac megsem kellett.
Jobb volt egy kis "titokzatossag".
Szerintem csak akkor csokold meg , ha erzed , hoyg o is akarja.Kozeledj ovatosan , ha nem akarja , ugyis elhuzza a fejet.
Ne izgulj , inkabb jojjon spontan es varj vele, mint gorcsolj es elbenazd!
Köszönöm szépen az eddigieket:)
Am pont a visszautasítástól tartok...Sőt! Inkább az utánalevő dolgoktól...Teszem azt nem fogadja még úgy a közeledésemet,és jönnek a kínos percek,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!