Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de képben a 3. fél mindig. De miért?
Figyelt kérdés
3 hónapos kapcsolatom van, a párom minden szempontból megfelel,az ágyban is fantasztikusan kijövünk,mondhatom szerelmesek vagyunk.Mégis részemről van egy időről-időre felbukkanó 3. fél,akitől nem bírok elszakadni, bár nem volt testi kapcoslatunk. Megcsalhattam volna vele a párom,nem akartam,nem tudtam megtenni,mégcsak nem is jobb pasi. De valamiért hiányzik, hogy beszéljen velem, felhívjon,elmondja miylen fontos vagyok neki. nem értem ezt a kötődést,mitől lehet?2009. jan. 27. 20:55
1/3 anonim válasza:
Mennyi idő telt el az előző kapcsolatod és a mostani között? Talán érzelmileg még kötődsz hozzá, és nem zártad le teljesen a múltat.
2/3 A kérdező kommentje:
2 éves kapcsolatom volt előtte,és pár hónap telt el a mostani közt. találkoztam a volt párommal,és el is sírtam magam,mert felzaklatott,de hozzá abszolút nem vonzódom,sajnáltam inkább csak,ahogy szenved,de a 3. fél nem az exem, csak egy férfi, aki felbukkant az életemben.
2009. jan. 27. 21:14
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak azért izgat ennyire mert nem lohol utánad...felejtsd el és ne csald meg vele a párod mert késöbb tutti megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!