Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem a csókot! Mit tegyek?
Helló!
hát erre két válasz van!
1.vagy nem szereted annyira az illetőt!
2.még nem készültél fel rá!
a 2. a valószínű!
szóval amikor közeledik feléd gondolj bele hogy mennyi jót átéltél már vele és mennyire szereted!
de ha ez sem jön be egyszerűen még ha nem is akarod csókold meg te is és hidd el nem bírjátok majd abba hagyni!
bár az leső csók mindig rövid!
remélem valamennyire segítettem! ;)!!!!!!!!!!
Az emberek általában félnek, az olyanoktól, amit még nem csináltak soha életükben. Nem kell félni tőle, előbb vagy utóbb úgy is túl leszel rajta. Akkor a legoptimálisabb a csók pillanata, amikor mindketten akarjátok.
Az nem jó, ha te nem akarod.
Ha akarod csak nem mered, akkor vegyél egy nagy levegő és merd megtenni. Ha nem akarod, akkor szerintem várjatok vele egy kicsit.
Hát egy csóktól nem kell félni...13 éves vagy.
akkor meg???
mitől félsz?
mege ez nem szerelem kérdése...:)hihi
Áthidaló megoldás: puszit neki!
Majd, ha jobban megszoktad őt is, és nem félsz a helyzettől, akkor élvezni is fogod.
Szia
Ne azért csókolózz először valakivel, mert ő azt akarja, hanem azért mert te azt akarod... Az első csókra legtöbben emlékeznek, mert emlékezni kell rá, ezért jó ha úgy emlékszünk rá hogy jó volt, és nem úgy h megbántad... Kicsit hülyén írtam le, deh valahogy így van
Ahogy előttem írták:
Ha nem akarod a csókot, felejtsd el nyugodtan!
Ha akarod, de félsz, akkor megerőltetheted magad, de sztem nem érdemes.
Én ugyanilyen helyzetben voltam anno, nem engedtem. Aztán az elsőnél már akartam és kívántam is nagyon! ..és véééégre :)
Szóval, várd meg, amíg érett leszel hozzá, és jön az inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!