Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem képes megtenni az első lépést?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel ha meglátjuk egymást,mindig mosolygunk,de nem szólítana meg a világért sem:O Gondolkoztam azon,hogy én lépek,de annyira bátor talán mégsem vagyok:D Nem lakik tőlem messze,egy faluban lakunk,de mindig csak buszon látom:O Kiakaszt az a vibrálás köztünk:D2009. jan. 27. 17:06
1/8 anonim válasza:
Talán barátnője van és emiatt nem lépett, csak létrejött köztetek ez a titkos szimpátia. De lehet h egy faluban azért tudnál róla, ha lenne barátnője.
Nevét tudod? iwiw?
Első lépésnek fel is veheted, nem kell írni neki, de talán felfogja végre, hogy ezzel is közeledni akarsz.
Vagy egyszerűen tényleg menj oda hozzá. Ha nyuszi és elfut, akkor legalább kiderült hogy ez van.
2/8 anonim válasza:
ne gondolkodj cselekedj ha annyira érdekel a srác
OFF: /ha az emberekben több lenen a mersz és kevesebb a sérüléstől való félelem, jóval több kapcsolat működne, jönne létre/
3/8 A kérdező kommentje:
ohh,nagyon profi válaszokat kaptam,nagyon szépen köszönöm!:)
2009. jan. 27. 17:42
4/8 anonim válasza:
a tett halála az okoskodás
már megírta a nagybajuszú is
5/8 anonim válasza:
Ha te sem vagy elég bátor, tőle miért várod el? :)
6/8 A kérdező kommentje:
Mert mondhatni régi módi vagyok ilyen téren,lépjen a pasi.:P Vagy ha nem fog,lesz olyan,aki lépni fog,de ez miatt nem szeretném "elveszteni ezt a közös valamit"...Ahhoz túl aranyos a gyerek!:)
2009. jan. 27. 18:46
7/8 hnle válasza:
Tulajdonképpen ennek sok oka lehet, nekem is tetszik egy lány a buszon és valahogy mégse tudom leszólitani, bevallom félek ;).Igazából nem tudom miért de valamitől félek pedig tudom hogy nekem kell lépnem :P.Szóval lehet, hogy annak a srácnak sincs elég vér a pucájában/már van valakije.Probáld valahogy kideriteni a nevét vagy ha tudod, akkor keress rá iwiwen/myvipen és esetleg ott írj neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Legyél hát bátrabb Te is akkor:P :)
2009. jan. 29. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!