Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Szilveszterre 5sör sok egy 15 éves srácnak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 14:28
12/26 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok :D
és a barátomról érdeklődtem :D
mert sztem az sok :S
mondjuk ne volt beállva
2011. jan. 2. 14:55
13/26 anonim válasza:
mihez képest persze 15 év hát nem egy sok idő ezt elismerem .. de sajnos szomorúan mondom hogy nekem 15 évesen több eszem van mint néhány 20-25 évesnek és ilyenkor azt gondolom ,hogy ki szól be kinek ..:/
14/26 anonim válasza:
aranyos lehet a barátod, szép jövő elé néz :)
15/26 anonim válasza:
hát egy lánynak azért 5 sör nem kevés :)
de ez szubjektiv mert ki ,hogyan birja a piát :D
16/26 A kérdező kommentje:
Én a fiúknak kérdeztem :D
nem azt h a lánynak mennyi :D
mert én egyáltalán nem iszok :D
2011. jan. 2. 15:00
17/26 anonim válasza:
szerintem meg még mindig nem egy srác, csak egy kisfiú...
18/26 anonim válasza:
srác hát ilyen nincs a szótárba szerintem :/ amugy meg a személyin amit 14 évesen kapsz ugye oda az van a nem-nek irva hogy fiú/férfi nemtudom szóval erről ennyit .
kérdező : fiúknak nem sok (szerintem)
19/26 A kérdező kommentje:
De ha végülis úgy nézzük h évente csak 1 szilveszter van akk nem sok :D
2011. jan. 2. 15:11
20/26 anonim válasza:
nem csak szilveszterkor lehet inni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!