Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után összeköltözni? Jó döntés? Mit tegyek, hogy ne vessen véget a szerelemnek az együttélés? Én 20 éves vagyok, Ő 22.
Véleményem szerint, ha egy év után nem működik együtt, öt év múlva se fog. Annyi a különbség, hogy elb.sztok öt évet az életetekből.
27f
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Második! Hogy minek? Azért, mert Nélküle minden perc szenvedés... Keveset tudunk sajnos találkozni, mert 30km van köztünk. Tudom, nem sok, de ahhoz pont elég, hogy ilyen iszonyúan hiányozzon, mint most. Pedig csak tegnap óta nem láttam Őt...
ha majd még 4év után is így érzel akkor lenne érdemes gondolkodni ezen.mi 20kmre lakunk 1mástól,én 22 vagyok ő 21 mostmár nagyon szeretnénk összeköltözni de fősulira járunk,4év után is ha 1napig nem találkozunk mind2en a falat kaparjuk.1év alatt nem derülnek ki dolgok.nekünk 2év után volt h majdnem szakitottunk mert csinált valamit (nem csalt meg meg semmi ilyesmi de átvert)úgyhogy jobb ha előbb kiismered,megismered mikor hazudik és megtanulod kezelni a dolgokat vele.azóta megbeszéltük mi is a dolgokat,mondtam még egy ilyen hazugság és vége mindennek választhat.azóta egy árva veszekedés nem volt köztünk,annyira jó a kapcsolat minden téren és úgy érzem hogy most jött el az az idő hogy biztos legyek benne ő az aki nélkül nem tudnék élni,ő az akinek mosnám a koszos gatyáit és ő az akinek a kedvenceit főzném minden nap!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!