Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még szex és sokat szenvedünk emiatt. Mit tennétek a helyemben?
Rendesfiú/19:
én őszintén szólva nem csodálnám és szerintem nem szabad elítélni senkit, ha ezt nem bírja a párja mellett. A harmonikus kapcsolatnak sok összetevője van, és ezek közül a szex egy kardinális pont. Ennyi idő után én is otthagytam volna a barátnőmet, bármennyire szeretem, mert ez nagyon úgy jön le, hogy ő nem bízik bennem és bizonytalan a kapcsolatunkban, ezért nem tudja átadni magát teljesen.
sztem itt az ideje lépni. 2 és fél éve vagytok együtt, és azóta nemvolt képes elmondani neked h miért nemmegy neki a szex. aztmég megértem h fiatal korban halasztjuk a szüzesség elvesztését ezzel semmi probléma. de ha vki 20 évesen 2 és fél évig halasztja...nem azt mondom h feltétlen baj, viszont kellene indokot adni, h miért. ennyi már járna a pasinak, a csaj viszont szörnyen igazságtalan, csak besír és nemhajlandó értelmes választ adni. szóval én azt mondom h mostmár ideje lépni vmit. kérdezd meg tőle h mi az oka, mi a baja, és kérd meg h adjon rendes választ, mert ezígy már kicsit sok.
25L
Ha tényleg ennyire nem bírod mellette....
Amennyiben tényleg megerőszakolták, úgy nagyon nagyon nehéz az ilyet elmondani. Ismertem olyan nőt, akivel gyerekkorában megtörtént:( (5 évesen)
Néha arra ébred, hogy a falat üti:(
Muszáj megbeszélned vele, mert ha otthagyod ez miatt, akkor mással meg főként nem fog neki menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!