Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akit még soha nem láttam mert neten ismertem meg lent folytattom!?
milyen érdekes hogy a kérdésre tulajdonképpen senki nem fordított túl nagy figyelmet, mindenki csak egy dolgon akadt fent rögtön. nem k.va mindegy nektek akárhányévesen is szexel bárki. védekezzen hogy ne legyen gyereke amikor még ő is gyerek, aztán azt csinál amit akar vagy tud.
szerintem nem vagy igazán szerelmes abba a lányba. első kamaszkori fellángolások egyike. ilyenkor könnyen azt képzeli az ember bármiről hogy az szerelem mert kezdenek tombolni a hormonok.
De hogy a kérdésre is válaszoljak... :) Eger-Szolnok annyira nem nagy távolság. Ha ti érdemesnek érzitek, hogy energiát fektessetek bele, akkár hajrá. Ha nem működik, akkor azt úgy is látni fogjátok, és akkor nem próbálkoztok tovább.
Persze ilyen idős korban szerintem a szüleid engedélye sem árt hozzá, hogy 13 évesen hétvégenként utazgassál...
Hajrá csávókám.
Értem amit mondasz. De a szexet idekeverni:D:D:D:D:D:D
utazgatni szép dolog. Te leszel az uriember, aki furikázik Egerbe. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!