Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha voltál, milyen volt szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltál, milyen volt szeretőnek lenni?

Figyelt kérdés
Pl.: hogy érezted magad, hogy a szerelmesed más ágyában lesz majd nemsokára; milyen praktikákat talált ki a "párod", hogy együtt lehessetek stb.?
2011. jan. 1. 21:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is több női szerető van, mint férfi, mivel több pasi csalja a feleségét, mint ahány nő a férjét.
2011. jan. 7. 16:08
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Én sosem venném el senkinek sem a párját.

Elősszöris,mert gerinctelen dolognak tartom,másodszor pedig azért,mert nem szeretek második lenni.

Annyi férfi van a világon,mért kellene nekem épp az aki foglalt.

Nem tudnám elviselni,hogy a pasi csak azért jön,hogy szexeljen velem(és ilyen kapcsolatra nincs is szükségem).

Az meg milyen már,hogy egyik nap a feleségébe rakja másnap meg belé(d)m...Undorító.

Az is érdekes,hogy azt aki elitéli ezt a dolgot lepontoztátok.

Meeert?Még meg is dicsérjünk titeket?

Az egy dolog,hogy megteszed,de akkor vállald,hogy nem mindenki olyan gerinctelen.

(Ez nem a kérdezőnek szólt)

2011. jan. 7. 17:13
 13/24 anonim ***** válasza:

25F vagyok.Tökéletes szerető vagyok az összes nőnek és semmi több.:(

a legutobb egy szerelmemnek voltam szeretője sokáig.akkor taliztunk amikor a férje dolgozott vagy mikor összevesztek.sajnos a lány hátrálni kezdett én lebuktattam magunkat.azóta is éget a lány hiánya de már soha nem fogom látni:( Szerintem szomorú ha az emberek úgy oldják meg a dolgaikat hogy inkább csalják a másikat mert félnek hogy egyedül maradnak(házasokra nem értendő).ez az egész egy nagyonszar dolog,de cserébe édesek a lopott órák:(

2011. jan. 7. 17:20
 14/24 anonim ***** válasza:
45%

Voltam és vagyok is:) Nem tudom,engem nem érdekel,hogy utána máshoz megy haza.Sokkal szebb a kapcsoltatunk mintha független lenne.Baromi romantikus és szenvedélyes!! Ja és a a legjobb semmi kötöttség!!

Meg van a saját terem is,de mégis ott van Ő is:) Bármikor számíthatok rá,sok közös programunk is van,de tudom,hogy pl esténként ha ő nem hív én nem hívom mert..........de cserébe vannak a dugi sms-ek,e.-mailek és ez nagyon jó!!!

2011. jan. 20. 07:18
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

Utolsónak!

Tényleg jó ez így neked???

Hát akkor te csak dugásra használod a párodat!!!

Ha meg szereted és ugy vagy a szeretője???

Gerinctelen dolgok ez Tőletek!!!főleg a megcsalótól!!!De a szeretőtől is!!!

Ugy láccig hogy a mai világban semmit nem ér a becsület!!!

2011. jan. 20. 09:23
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
MINDANNYIAN PORBA LESZTEK SÚJTVA!!!!!
2011. jan. 20. 09:24
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Legyünk átkozottak?
2011. jan. 20. 09:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Kössz a jó kívánságokat:) nekem ez így jó és igen szeretem is szerelemmel,de mégis elfogadom,hogy nem az enyém teljesen.De semmiben nem szenvedek hiányt mellette!! Étterem,szex,romantika,bókok,vásárlások,szenvedély,egzisztencia.........minden adott.)) Köszönöm én boldog vagyok így.És nem fiatal csitri vagyok hanem elvált ,felnőtt nő.
2011. jan. 20. 20:57
 19/24 anonim ***** válasza:
étterem,vásárlások...lol
2011. jan. 20. 21:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nemértem hogy egy érett elvált nő miért elégszik meg ennyivel???Szerintem ez megalázó hogy szerető vagy felnőtt létedre!!!Hol van az önbecsülésed???Tudom nemkönnyű válni sem de legalább magadat tartsad ennél többre!!!és ez így nem ok hogy azt írod hogy szereted és mégsem probléma hogy mással is összekefél a párod és Te csak egy második vagy!!!Voltam már én is a helyzetedben egy darabig tartható az állapot de majd egyszer ugyis eljön a döntések ideje és akkor minden kudarcba fullad!!!!
2011. jan. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!