Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltál, milyen volt szeretőnek lenni?
Én sosem venném el senkinek sem a párját.
Elősszöris,mert gerinctelen dolognak tartom,másodszor pedig azért,mert nem szeretek második lenni.
Annyi férfi van a világon,mért kellene nekem épp az aki foglalt.
Nem tudnám elviselni,hogy a pasi csak azért jön,hogy szexeljen velem(és ilyen kapcsolatra nincs is szükségem).
Az meg milyen már,hogy egyik nap a feleségébe rakja másnap meg belé(d)m...Undorító.
Az is érdekes,hogy azt aki elitéli ezt a dolgot lepontoztátok.
Meeert?Még meg is dicsérjünk titeket?
Az egy dolog,hogy megteszed,de akkor vállald,hogy nem mindenki olyan gerinctelen.
(Ez nem a kérdezőnek szólt)
25F vagyok.Tökéletes szerető vagyok az összes nőnek és semmi több.:(
a legutobb egy szerelmemnek voltam szeretője sokáig.akkor taliztunk amikor a férje dolgozott vagy mikor összevesztek.sajnos a lány hátrálni kezdett én lebuktattam magunkat.azóta is éget a lány hiánya de már soha nem fogom látni:( Szerintem szomorú ha az emberek úgy oldják meg a dolgaikat hogy inkább csalják a másikat mert félnek hogy egyedül maradnak(házasokra nem értendő).ez az egész egy nagyonszar dolog,de cserébe édesek a lopott órák:(
Voltam és vagyok is:) Nem tudom,engem nem érdekel,hogy utána máshoz megy haza.Sokkal szebb a kapcsoltatunk mintha független lenne.Baromi romantikus és szenvedélyes!! Ja és a a legjobb semmi kötöttség!!
Meg van a saját terem is,de mégis ott van Ő is:) Bármikor számíthatok rá,sok közös programunk is van,de tudom,hogy pl esténként ha ő nem hív én nem hívom mert..........de cserébe vannak a dugi sms-ek,e.-mailek és ez nagyon jó!!!
Utolsónak!
Tényleg jó ez így neked???
Hát akkor te csak dugásra használod a párodat!!!
Ha meg szereted és ugy vagy a szeretője???
Gerinctelen dolgok ez Tőletek!!!főleg a megcsalótól!!!De a szeretőtől is!!!
Ugy láccig hogy a mai világban semmit nem ér a becsület!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!